31hetes kismama vagyok, Sógornőmmel szombaton megyünk vásárolni?
De fogalmam sincs h mit kell venni a babának!
Vki tud segiteni hogy konkrétan mi kell egy csecsemőnek a korházba
hanyas rugik badyk stb ..?? Vki leirja konkrètan mi az a fontos amit megkellene vennem a picinek? Ami a korhazba is kell ha kihozod? Vàlaszokat várok! Köszönöm!
szia! a kórházba kellenek: pelenka, popsitörlő, cumisüveg (kelhet), esetleg bodyk, ha a kórházban nem adnak. a boltban a newborn-t kell venned, 0-3 hónapig, mindre rá van írva, ne aggódj!!! :) + körömvédő kesztyű. Amikor hazaviszitek: babahordó, ruhák babának (elég,ha kikészíted otthonra, és a hozzátartozód majd a távozási napon behozza.
Szoptatós párna, az jó ha van, zoknik, pici sapik, pelenka kintre is, popsitörlő, krémek, fürdető, KÁD!!, mitek nincs még?
A kórházi napokra:karmolás ellen kicsi kesztyű, vékony sapka, textilpelus legalább 3 (ikeában tök jók vannak), napi váltóruha (56-os méretű rugi vagy body), popsitörlő ami nem olajos, pelenka napi kb. 5-6 db (2-5kg-ig), kicsi zokni, bébipléd.
Tudom kicsit későn írtam, de hátha kimaradt még valami és tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!