Anyukak, van koztetek olyan, aki ket csaszar utan bevallalta a harmadik babat?
Figyelt kérdés
Mennyiben volt mas a harmadik terhesseg? Spontan szules lett, vagy az is csaszar? Nehezebb volt a felepules? Voltak komplikaciok akar a terhesseg alatt, akar a szulesnel, akar azota? Mennyi a korkulonbseg a babak kozt? Minden erdekel, amit meg tudnal osztani velem ebben a temaban...Koszonom! :)2013. máj. 16. 12:32
11/13 anonim válasza:
9-es vagyok! Azt még elfelejtettem,az én védőnőm is az elkötés mellett voksolt,húzta a fejem az asztalra,már pedig 3 császár után nincs több! Aztán a dokim megnyugtatott,hogy egyre jobb technikával műtenek,simán lehet 4. sőt 5. császár is,bár tény,hogy nem mindenkinek bírják az előző hegek,ez egyén függő,de 3 után akkor sem kötik el az embert csak úgy.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, orulok a pozitiv torteneteknek. Egyebkent nekem azt mondta a foorvos, h nem is olyan regen mar a masodik csaszar utan automatikusan elkotottek a noket, ma mar nem igy mukodik, de nem ajanlja a harmadik terhesseget, tul nagy a riziko szerinte es ha van ket egeszseges gyermeke vkinek, akkor meg vegkepp nem ajanljak h vallalja az anyuka ezt a kockazatot...persze hozzatette h mindenkinek a sajat dontese es aki bevallalja a negyediket, otodiket hát huhh...az azert nem semmi...minden jot, jo egeszseget nektek, vigyazzatok magatokra! :)
2013. júl. 22. 22:12
13/13 anonim válasza:
VAn rokonom aki 3 gyermeket szült császárral. aki császáros az szülhet természetes uton, de nem mindeki válaja be császár miatt a harmadik vagy többedik babát. elkötetés csak akkor van, ha kismama kéri mert nem szeretne babát vagy egészségügyi baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!