Nyíregyházán dr. Kovács Róbert nőgyógyászról vélemény? Mennyi egy vizsgálat nála?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 20:18
12/25 anonim válasza:
Az utolsó válasszal nem értek egyet! Én nála szültem a kisfiamat. És előtte is hozzá jártam. Nagyon alapos, és kesztyűben vizsgál!!!!!! Bármikor hívhatod, nagyon rendes. Szülésnél is nagyon meg voltam vele elégedve. Én csak ajánlani tudom!!
13/25 A kérdező kommentje:
Én is kaptam már rossz megjegyzéseket róla üzenetben. Szerintem csak le akarják járatni.
2013. nov. 27. 12:03
14/25 anonim válasza:
Gondolom Ti nem manökenek ill. 20 éves pláza cicák vagytok... igenis kesztyű nélkül vizsgált és feljelentésig fajult a dolog !!!...és tudtommal nem én voltam az egyetlen...
15/25 A kérdező kommentje:
Miért kedves utolsó Te manöken ill Plaza cica vagy? Biztos alig várta Kovács doktor, hogy kesztyű nélkül vizsgálhasson! Remélem azóta találtál olyan dokit aki "kesztyűs kézzel" bánik veled :)
2013. nov. 29. 21:15
16/25 anonim válasza:
Háááááát, elég hihetetlen, hogy bármelyik orvos kesztyű nélkül nyúlkálna akárkiben!!!! Ezt nem hiszem el!
17/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó doki,nála született a lányom,császárral.Lehet róla rosszakat hallani,de kiről nem?Mindig kaptunk fényképet az ultrahangról,mindig megnyugtató volt.
18/25 anonim válasza:
Ja,és kesztyűben vizsgál,9000-ért még 2013.májusban.
20/25 anonim válasza:
ki volt? és mi baj volt a szülésznővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!