Székrekedés ellen létezik-e valamilyen praktika?
Egy hét az már nem egészséges és azonnali megoldás kell. Glicerines kúp! Ugyanígy voltam az elején, már nagyon rosszul voltam, feszített a hasam, a férjem este ment el a patikába, mert már nem tudta nézni, ahogy szenvedek.
A kúpot csak akkor szoktam használni, amikor már 3 napja nincs székletem. A kúp úgy használ a legjobban, ha ameddig csak bírod, bent tartod. (lega. 1-2 perc)
Hidd el, nagyon hatásos, nincs semmilyen mellékhatása, de hozzá lehet szokni, ezért tényleg csak akkor szabad használni, amikor már más nem használ.
Szerintem az egy hét az már indokolja!!!(Legalább 3 naponta kell, hogy legyen székleted.)
Nekem is voltak hasonló problémáim.
Először is sok folyadék!!! Magnézium is segít (és azt egyébként sem árt szedni). Nekem a doki a Magnesolt javasolta, mert az van hogy hasmenést is okoz.
Egyél sok szilvát, szőlőt egyéb lédús gyümölcsöt. Segít még a szilvalekvár, aszaltszilva...stb.
Ha ezek sem jöttek be, ott van még a Tamarin lekvár. Gyógynövény boltban lehet kapni. Szerintem nagyon rossz az íze és drága is, ezt is a dokim javasolta. Nekem a hűtőben áll...
Végső esetben Tiszaszen A+B (kismamik is szedhetik), de én csak tényleg akkor használtam amikor már nagyon fájt a pocakom. A Glicerines kúp csak az ingert fokozza, de székletet nem lazít én úgy tudom. Azért volt, hogy azt is használtam.
Nekem a reggeli koffeinmentes kávé(szigorúan vízzel, tejjel valahogy nem működött nálam) és a baracklekvár vált be.
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!