Pontosan mit néz, hogyan zajlik a védőnői látogatás a családnál?

Nálunk akkor volt először a védőnő, amikor hazajöttünk a babával a kórházból. Az ég világon semmit nem nézett, elment kezet mosni, összefogdosta a babámat, kiosztotta az észt, azóta sem volt itt, mi megyünk a rendelőjébe havonta.
Ne izgulj, nem lesz semmi! A védőnő miatt nem kell plusz extra szuper nagytakarítást csinálni, és 5 fogásos kaja sem kell :)

Mi most kaptunk új (fiatal) védőnőt... Erre... kb 16 hetes lehettem, amikoris, minden előzetes megbeszélés nélkül... reggel 8kor beállított. Én előző nap délutános voltam, Apa meg éjszakás, tehát én a zuhany alól Apa meg az ágyból pattant ki. Egy kis garzonban lakunk, szóval, gondolhatjátok, milyen élményeim voltak. Persze, semmi oka nem volt a látogatásnak, csak úgy beszaladt, mivel azok, akikkel megbeszélte, hogy megy hozzájuk, nem voltak otthon. Hát, bunkó dolog vagy sem, a konyhánál tovább nem hívtam be, ott álltunk, feltette a kérdéseit, hogy vagyunk, magzatmozgás, afp, stb, és elment. Én azt sem tudtam hogy kezeljem le a helyzetet. :S
Tiszta ciki volt...
Köszönöm mindenkinek a választ. Túl estünk mi is az első védőnői látogatáson. Mi megbeszéltük a párommal, hogy Ő is itthon lesz és ha már nagyon "nézelődne", "kukacoskodna", akkor szól:-)
De szerencsére nem volt semmi gond, mivel leültünk a nappaliba, kérdezte, hogy vagyunk, lelelteke megnézte és a további vizsgálatokról tájékoztatott.
Bár az furcsa, hogy mondta, hogy majd megint kijön ha már itthon leszek és nem dolgozom... ezt nem értem, hogy miért kell mégegyszer?!
Boldog babavárást Mindenkinek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!