20 hetes terhesen mennyit mozgott vagy mozog a babátok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 14:00
1/8 anonim válasza:
Nekem minden nap mozog, 19.héttől.
18.héten éreztem először, azon a héten még volt 1-2olyan nap amikor nem éreztem őt mozogni, de a 19.héttől minden nap, még akkor is ha nem figyeltem oda rá annyira, vagy épp úton voltam.
Mára már meg se áll, szinte egész nap izeg-mozog. :)
Első baba.
21hkm
2/8 anonim válasza:
izeg- mozog:-)))) nagyon aktív:-)
3/8 anonim válasza:
Minden nap....van, hogy többet van, hogy kevesebbet:)
20+4hkm
4/8 anonim válasza:
16.héttől érzem,de a 18.héttől kezdve minden nap,szintén nagyon aktiv :)reggel,nap közben,este,van éjjel is :) 23hkm
5/8 anonim válasza:
18 hettol mindennap, DE! vannak napok amikor direkt keresem a pozt amiben tudom h szokott mozogni, mert egesznap nem erzem, na es akkor is csak egy piciket...vagy ha nagyon nem erzem, akkor doplerrel megnezem a kis szivet...es megnyugszom :)
6/8 anonim válasza:
Bivaly a gyerek :-D
14. héttől érzem,de csak 2 hete naponta.Este nagyon mocorgós,egyre erősebb rúgásai vannak,tegnap már apuci is érezte! :-)
20+1 hetes vagyok
7/8 anonim válasza:
Nálunk az Apuci 18. héten érezte.... Akkor az én babám mi?:)harcos lány ?:))))
8/8 anonim válasza:
Nekünk is 18.héten érezte először apa is :) 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!