Miért nem mozog a babám ma? Másnak volt már így?
A szeles idő miatt a napokban erősebb magzatmozgás volt észlelhető, viszont most pihen. Nem hinném, hogy baj lenne...
Fogyassz egy kis szénhidrátot, attól fel tudnak pörögni. Csoki, kóla, tejeskávé... valami olyat válassz, ami nem mindennapos az étrendedben :)
Én tegnap alig érzetem, kb egy kezem meg tudom számolni, hányszor éreztem mozogni. Bezzeeeg ma :)) Nem várhatjuk el tőlük, hogy minden nap ugyan olyan aktívak legyenek. Szerintem mozog Ő ott bent, csak olyan helyen van, ahol nem érzed. Jó babavárást.
30hkm
nekem is volt ilyen pár napja. de azóta beindult :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
23hkm
Nekem a szél miatt, két napig meg sem állt. Most pihen, igaz már bejelentkezett ma, de nem olyan aktív, mint az elmúlt két napban.
Szerintem próbálj meg valami édeset enni, aztán lefeküdni a bal oldaladra, mozogni fog:)
ne aggódj! olvastad, amit belinkeltem? már én is megettem egy csomó csokit, mozgattam a hasam, zenét hallgattam, de semmi. aztán feladtam, és lefeküdtem aludni. pár percen belül mozgolódott :)
de ha ennek ellenére nagyon aggódsz, menj be a kórházba, majd ott megnézik vagy hívd fel a védőnődet,mit javasol.
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!