Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mozog a babám ma?...

Miért nem mozog a babám ma? Másnak volt már így?

Figyelt kérdés
23hkm vagyok ès nem èrzem ma mozogni! Mièrt?
2013. máj. 14. 12:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Remélhetôleg csak az idôjárás miatt lustább, próbálj meg csokit enni vagy egy kis colat inni, ha akkor sem érzed, akkor szerintem nézesd meg dokival,nehogy gond legyen.
2013. máj. 14. 12:48
 2/13 Kerria ***** válasza:

A szeles idő miatt a napokban erősebb magzatmozgás volt észlelhető, viszont most pihen. Nem hinném, hogy baj lenne...

Fogyassz egy kis szénhidrátot, attól fel tudnak pörögni. Csoki, kóla, tejeskávé... valami olyat válassz, ami nem mindennapos az étrendedben :)

2013. máj. 14. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Vannak nekik is lustabb napjaik, fekudj le picit beszelj neki, meg csinalj olyan dolgokat amiktol mindig beindul, nalunk ez a narancs :) de biztos nincs gond, nekem is volt olyan hogy egesz nap nem ereztem de ejszaka aztan bejelentkezett :) ha ejszaka sem jelentkezett volna masnap reggel elmentem volna dokihoz, de varj es hamarosan jelentkezik a kis lurkod :)
2013. máj. 14. 12:52
 4/13 cavalli ***** válasza:

Én tegnap alig érzetem, kb egy kezem meg tudom számolni, hányszor éreztem mozogni. Bezzeeeg ma :)) Nem várhatjuk el tőlük, hogy minden nap ugyan olyan aktívak legyenek. Szerintem mozog Ő ott bent, csak olyan helyen van, ahol nem érzed. Jó babavárást.

30hkm

2013. máj. 14. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi épp nyaraltunk és Ő teljesen csendben maradt. Nagyon megijedtem, 1 napig kb. én sem éreztem... Aztán elsírtam magam, és ideges lettem, rögtön bejelentkezett. Én sem szeretem ha nem érzem, ezért akarok angelsound-ot venni.
2013. máj. 14. 13:04
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen pár napja. de azóta beindult :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

23hkm

2013. máj. 14. 13:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem a szél miatt, két napig meg sem állt. Most pihen, igaz már bejelentkezett ma, de nem olyan aktív, mint az elmúlt két napban.

Szerintem próbálj meg valami édeset enni, aztán lefeküdni a bal oldaladra, mozogni fog:)

2013. máj. 14. 13:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Ettem sütit,fánkot ès ittam energiaitalt(sose szoktam ilyen löttyöt inni) mèg mindig semmi!!!:(:(
2013. máj. 14. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:

ne aggódj! olvastad, amit belinkeltem? már én is megettem egy csomó csokit, mozgattam a hasam, zenét hallgattam, de semmi. aztán feladtam, és lefeküdtem aludni. pár percen belül mozgolódott :)

de ha ennek ellenére nagyon aggódsz, menj be a kórházba, majd ott megnézik vagy hívd fel a védőnődet,mit javasol.

23hkm

2013. máj. 14. 13:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok köszi a nyuktatò szavakat.Igen olvastam a linket!Várok türelemmel! :-)
2013. máj. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!