Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért tart mindenki hülyének...

Miért tart mindenki hülyének mert fel akarom nevelni a húgom gyerekét? Vagy ennyire gáz emberségesnek lenni a saját véreddel?

Figyelt kérdés
Húgom nagyon fiatal, és terhes lett. Úgy volt abortuszra megy,de meggondolta magát. Így úgy döntöttünk a párommal hogy válalljuk a babát. Legalább is addig amíg ő talpra nem áll, és be nem fejezi a sulit. Most meg mindenki hülyének néz, hogy minek foglalkozom más kölkével, meg mi lesz ha sajátot akarunk majd. Nem értem mi bajuk van az embereknek. (Szerencsére nem sokan tudják, csak néhány barát és a család) A szüleinken kívül senki se ért meg. Mintha az ő dolguk lenne. Nem értem miért ne lehetne pár év múlva saját gyerekem is. Hiszen másoknak is van több gyerekük. Vagy aki örökbe fogad az is ostoba?
2013. máj. 14. 11:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

Nézd, én azt mondom, ne foglalkozz mások véleményével.

Az egyértelmű (az előző kérdéskiírásodból is), hogy nagyon összetartó család vagytok. Ez egy hatalmas áldozat a részedről, amire valljuk be, csak nagyon kevesek lennének képesek. Sztem nagyon jó nővére vagy a húgodnak, és nagyon rendes szüleitek vannak, akik a hírt megtudván támogatják a lányt. Ez gondolom nem egy hirtelen döntés, hanem volt időtök megfontolni, átrágni a helyzetet.

Az biztos, hogy nagyon önzetlen vagy. Én nem látom tragikusnak a helyzetet. Csak mindent, a továbbiakat is nagyon alaposan, lépésről lépésre át kell gondolni. Lehet ezt okosan csinálni úgy, hogy senki ne sérüljön.

Sokszor itt a válaszolók 15-18 éves gyerekeket vádolnak, hogy gyilkosok, hogy az abortuszt választják, és ismeretlenül arra buzdítják a kérdezőket, hogy szüljék meg a gyereket és adják örökbe. És most itt adott a helyzet, hogy a család ilyen módon segítene, nem idegenekhez kerülne a baba, ismerné az édesanyját, és szeretetben nevelnék, erre jönnek azok, akik ezt is elítélik. Olyat sosem tehetsz, ami mindenkinek tetszik, így hát csak a családod véleményével foglalkozz.

Nagyon jó ilyen törődésről olvasni.(még a gáz is a szitu).

Kitartást kívánok mindenkinek!

2013. máj. 14. 13:07
 22/36 anonim ***** válasza:

Háát nehéz ügy. Szép gesztus hogy segítesz rajta, de benne van az is a dologba hogy rosszul is elsülhet.

De miért nem költözik oda a húgod, és nevelitek együtt a picit? Ő jár suliba, te addig otthon babázol, majd ha hazaér ő is tud foglalkozni vele. Még így lenne a legjobb. szerintem

2013. máj. 14. 13:14
 23/36 anonim ***** válasza:
Még van időnk a költözésről is beszélünk majd. Sok baba van akik nem szopnak és mégis felnőnek. De tény hogy én is örülnék neki ha a húgom nálunk lakna.
2013. máj. 14. 13:21
 24/36 anonim ***** válasza:
Bocsi de véletlenül első szám egyes személyben írtam a választ. Nem tudom miért. Hulla fáradt vagyok és több minden jár a fejemben. De a lényeg ugyan az, nem minden kicsi baba szopik és a költözés tényleg jó ötlet. Szerintem te is örülnél ha a húgod ott lakna.
2013. máj. 14. 13:32
 25/36 A kérdező kommentje:
Semmi baj kedves utolsó, előfordul hogy figyelmetlenünk vagyunk.
2013. máj. 14. 13:38
 26/36 anonim ***** válasza:
Mert kesobb senki sem koszoni meg.
2013. máj. 14. 14:03
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem is várom el, nem a háláért teszem. Hanem szeretetből és mert úgy érzem ez a helyes.
2013. máj. 14. 14:05
 28/36 anonim ***** válasza:

nézzük a jó oldalát.

legalább felvállaltátok a hugod is,

és legalább (nem titokban szüli meg majd dobja a kukába például,)ez még az örökbe adásnál is jobb,

családban marad.

2013. máj. 14. 15:01
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem te kérdezted a múltkor, hogy mit tegyél, mert terhes a 15 éves hugod, az apát nem érdekli és elvid abortuszra vagy beszélj a szüleiddel?

Ez szép, hog szeretnétek felnevelni, így legalább a gyerek is ismerné az anyját. De! Ebből akkora kavarodás lesz, hogy akkor most ki az igazi anya? A párod az apa? Miért van két anyukám? Érted?! Annyira meg fogjátok szeretni így azt a babát, ha ti nevelitek. De mi van, ha a hugod 1-2 év múlva " vissza követeli" nem nagyon fogjátok tudni megakadályozni... mindig az lesz, hogy ott lesz nálatok a hugod és majd ő próbálja elláttni a gyerekét, de igazából ő a ti gyereketek is, te is az " anya" vagy, veletek él, te tudod, hogy mi a jó neki......

Úgy bele fogtok zavarodni! Azt sem tartom kizártnak, hogy úgy összevesztek, hogy soha többet nem beszéltek....

Tényleg szép dolog, hogy segíteni akartok, de majd a gyerek körül mindent úgy kell csinálni, ahogy a hugod akarja. Mert végülis az ő gyereke és nem fogtok merni ellenkezni, de te közben máshogy gondolod, csak totyorogsz ott, amíg a hugod a " gyerekedet" szoptatja/ játszik vele.....

Biztos rendesen átgondoltátok???

2013. máj. 14. 15:24
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem sem foglalkozz senki mással, különben sem tudnál megfelelni mindenkinek. Szerintem teljesen normális és emberséges dolog, amit vállaltok, le a kalappal.
2013. máj. 14. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!