Kismamák! Nagykanizsán mennyibe kerül a 4D-s ultrahang? Mennyivel elöbb kell isőpontot kérni? Többi lent?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes menni?? Ugy tudom 24-25 hetesen a legjobb. Mit tartalmaz az ár? 22 h km2013. máj. 13. 22:16
11/13 anonim válasza:
Igen lehet, én igazából nem tudom, csak az első terhességemnél mondta az orvos ultrahangon, most meg nem is volt több 20 percnél, szerencsére mindent láttunk.
12/13 anonim válasza:
Igen, nekem is mondta az Éva, h azért nincs fél óránál tovább vizsgálat, mert az felmelegíti a magzatvizet és már zavaró a baba számára is a vizsgálat és nem ajánlja!Szerintem a cdre kiírt képeknek is van értelme mert azt a doktornő csinálja, ha meg itthon te magad szedegeted ki a videóból az sosem lesz olyan éles, mintha a gép csinálta volna és a felbontása sem nagy olyankor...!Pláne, ha pl tök buta vagy a számítógéphez mint pl én :D
De én pl ajánlom még a Hóman Mártát is, ő is nagyon jó képeket csinál, nála a 20 perce 7000Ftba kerül!
Boldog babavárást, első voltam :)
13/13 anonim válasza:
sziasztok! 2018 van :D friss adata valakinek? Kanizsán hova, kihez érdemes menni babamozizni és mennyibe kerül mostanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!