Kismamák! Nagykanizsán mennyibe kerül a 4D-s ultrahang? Mennyivel elöbb kell isőpontot kérni? Többi lent?
Szia!Mi Dr. Nagy Évához megyünk, ő 10ezerért csinálja a 4D uht, fél órás, cdre lementi a képeket, illetve az egész vizsgálatról kapsz dvdt, mindent megnéz a babán!Meg 4-5 képet ki is nyomtat ha kéred!Nagyon szép képeket kaptunk már 14 hetesen tőle!Hozzá minimum 2 héttel előre bekell jelentkezni!Mi most megyünk jövőhéten 24 hetesen, már alig várom :) Nekünk Éva azt mondta 24 hetesen már nagyon édesek a babák, de később is mehetünk de akkor már csak a baba arca fog látszani, szal részletekben van a babó rajta!
23hkm
Szia!Én voltam Nagy Évánál is és a perfekt módban is.
A Nagy Évánál ahogy az előző írta,a perfektben pedig 8000-9000ft nem emlékszem pontosan de azt hiszem 9.Míg nekem Nagy Éva 20 percet csinálta az uh-ot addíg a másik hölgy(Kaposvárról jár ide) 40 percig.A perfektben cd-re képeket nem kapsz csak dvd-t a babamoziról.És 6-8 nyomtatott képet is.Én 28 hetesen voltam a perfektben,ha gondolod küldök priviben képet,hogy milyen szép felvételek készültek.:)Ha kérdésed van írj bátran.
4-es vagyok.A dvd-ből egyébként is tudsz képeket kivágni.:)
Felesleges a cd-re írt képek.
megint 4-es vagyok.Azt elfelejtettem,hogy tudsz eg.kártyával is fizetni a perfektben terminálon.Ha esetleg van ilyenetek.
Én 1 héttel lőtte jelentkeztem be.De meg vannak a napok mikor rendel itt a dr nő.
Sok helyen 50 percet ultrahangoznak...
Gondolom van alapja annak amit írtál,de valószínű nem ennyi idő kell hozzá hanem azért több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!