Oktoberre kiirt kismamak! Hogy vagytok? Tudjatok mar a baba nemet? Erzitek mar mozogni a picit?
Sziasztok!
Azt hiszem éreztem a kicsi babukám mozgását.Vagyis inkább ilyen bökdöséshez hasonlíthatnám.Mintha valaki bökdösné a hasamat.Ez már ő lehetett? 18hetes+2naposan. Holnap megyek Uh-ra remélem már megtudják moondani hogy fiúcska vagy leányzó növekszik a pocakomban!Ti hogy vagytok?Érzitek már a pocaklakót?
Reni0501 !
Igen, megeshet, hogy a babóca volt én is 18 hetesen éreztem a picit először. Nagyon izgalmas volt, amikor már tudtam, hogy ő az és egyre többször jelentkezett ! :) Főleg akkor ha pihentem :)
20hkm.
14-es vagyok.Én régebb óta kb 11. héttől érzem a kicsikémet.Csütörtökön megyünk uh-ra akkor én is remélem megmutatja mije van...
Elkezdtünk vásárolgatni neki...
Afp eredményem 2 nap múlva meglesz,utána uh.
ma vagyok 18hetes+3 napos
Sziasztok!
Reni szerintem is a babát érezhetted! Én is bökdösés szerűt éreztem előszőr. Meglepődtem nagyon de kb percenként bökött 1-et, 5-6 egymás útán. Azóta minden nap érzem a kisrúgásait. :) Csodálatos! Én is csütörtökön megyek uh-ra már nagyon várom!! :)
Irjátok majd emg, hogy kinél mi lett az eredmény!! :)
Sziasztok!
Tegnap voltam 20 hetes uh-h és minden rendben. Képzeljétek kisfiúnk lesz nekünk is :D
14-es Gratulálok!!
Többiek irjatok, ha van vmi fejlemény :D
Sziasztok!
Ma látta a párom is a babóka rugdosását.Olyan kis cuki volt! Már 2 napja szemmel is lehet látni ha úgy rugdos. Most vagyunk 20+2 naposak.Írjatok ha nálatok van valami fejlemény!
Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a nagy forróságot? Nekem sokat fáj a fejem ebbe a melegbe.Igyatok sok sok folyadékot!Pocaklakókat érzitek már? Nekem napról napra jobban rugdos már:)olyan kis édes.Most vagyok 22+3 napos!Repül az idő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!