Van itt olyan, aki terhessége alatt végig gombával küzdött?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már teljesen kétségbe vagyok esve. Szétviszketem magam, de semmi nem hat. Se pimafucin, se boraxos kúp, se canasten. Hogy lehet így élni? Gomba kenetből ki sem tenyészik. Így is lehet ez gomba? Gomba nem, sajnos E-coli és Strepto tenyészik felváltva. Folyamatosan AB-t szedek. 15 hetes kismama vagyok. Kérem, aki bármi hasznosat tud mondani az segítsen, mert már nagyon kétségbe vagyok esve!2013. máj. 13. 15:19
1/1 anonim válasza:
Én és a párom felvagyunk fázva, és mind a ketten antibiotikumot szedünk,. nekem anyukám egyszer azt hidte hogy nekem is az van,amig meg nem tudtuk hogy csak felfázás,de ő azt mondta hogy szódabikarbónás vizzel mosakodjak alulrol... én 6 hónapban vagyok . remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!