Táppénz problémám van! Ha augusztus 3-tól táppénzen vagyok, mikor jön meg a pénz? Mert én még nem kaptam, pedig a munkáltatóm már állítólag leadta!
Sziasztok!
Én júl 30 óta vagyok tp-n.Az én munkahelyem sem kifizetőhely.A papírjaimat leadták,a táppénzespapírt 2 hetente nekem kell postáznom az oep-nek.Persze pénzt még nem utaltak.A bérszámfejtőnél érdeklődtem azt mondta az átlag az,hogy 3 hónap mire küld az oep pénzt.Húzzák az időt. Hallottam akinek öt és fél hónap után küldték.Szomorú de ez van.Telefonon nem érdemes érdeklődni,mert lerázzák az embert vagy fel sem veszik a tel-t.
E-mail-t lehetne küldeni,de ...(kimásoltam):
" # az esetben, ha a mail küldője személyes ügye után érdeklődik (pl. táppénz utalás, TAJ kártya kiadás újszülöttnek, adóigazolás kiadása, stb.), miután a rendszer nem alkalmas arra, hogy a levél íróját a mail címzettjeként azonosítsa, ilyen esetekben a küldött mailt hivatalos, személyre szabott digitális aláírással kell ellátni. Az Internetről letöltött, vagy számítógép programba beépített digitális aláírások nem hitelesek, így azokat nem áll módunkban elfogadni.
# A személyes adatokat tartalmazó digitális aláírás nélkül küldött leveleket minden esetben visszaküldjük! "
Mindenkinek kitartást!
Tudom iszonyatosan nehéz EGY FIZUBÓL élni.
A számlák is csak jönnek...
18 hetes kismama
30 napon belül utalniuk kell. Én is úgy jártam, hogy a munkáltatóm nem küldte el!!:(((
Ha át adod neki a táppénzes ut.-t akkor kérhetsz róla átvételi elismervényt, ő köteles továbbítani 3 napon belül az OEP felé./ha jól tudom/
Vagy kérdezz rá az OEP-nél, szívesen segítenek!
12.44-es hozzászóló vagyok. Személy szerint nekem telefonon mindig segítettek- csak a TAJ számom kellett hozzá.
/most olvastam el fentebb/
Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!