Mi történik 12. heti vizsgálaton?
Nekem ultrahang volt. Ott jól megnézik a Picit :))) Az eredményeket itt értelmezik és tárgyalják meg a kismamák a neten :)))
A védőnő súlyt mér (mindig), vezeti a kiskönyvet az eredményekről és az esetleges panaszokról.
Nekem ennyi volt a 12 hetes vizsgálat. Ja, meg az orvos megnézte az eredményt s megkérdezte, hogy jól vagyok-e.
8 hetesen voltam nőgyógy dokinál, akkor vették le a citológiát is.
10 hetesen voltam védőnőnél: súlymérés, vérnyomásmérés, elbeszélgetés, kérdéseim megválaszolása (írd össze, mert elfelejted). Beutalót ad a laborba, EKG-ra. Adott egy kis könyvet amiben vannak hasznos dolgok.
12 hetesen hasi + hüvelyi UH is volt, hogy egyértelműek legyenek az értékek (ez genetikai UH). A védőnő ekkor állította ki a kiskönyvemet utólag. Bejegyzi az EKG-t és a laboreredményeket. Súly-, vérnyomásmérés. Kérdések-válaszok. Ekkor kaptam meg a Felicitas újságcsomagot is.
15. hetesen hívott vissza, mérések, válaszok, AFP-szűrésre beutalót adott.
Itt tartok. 16+6 km. Hétfőre hívott vissza a védőnő az AFP eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!