Kaptam egy babahordozót a nagynénémtől, aminek a száma 03-as, tehát jó. De szerintem olyan hitvány. Vennétek újat a babának?
ha megteheted, vegyél
majd amikor mentek a nagynénihez, (később) akkor esetleg abba vidd =)
Ebben az esetben vennék újat. A nagynéni előtt persze nem kell hangoztatni, ne essen neki rosszul.
Ha a babád nem szívesen rakod bele, érdemes másikat venni. Hiszen a babád kényelme és bizotnsága az első.
Szia!
Érdemes körülnézni az aukciós portálokon /Vatera, Tesz-vesz/.
Ott nagyon sokszor a bolti ár töredékéért juthatsz hozzá babás cuccokhoz, akár még újhoz is, mert mondjuk esetleg a rokonok 3-at is hoztak ajándékba.
Babakocsit szintén ott néznék először.
Annyi mindenre kell ilyenkor a pénz, a pelenka horror árban van, a kisrucik szintén, legalább ezen spórolnál pár 1000 ft-ot.
A szomszédomnak most 2 éves a kicsije, nem kerenek rosszul, megengedhetnék tehát az újat is, de ezekről a helyekről vásárol, és a gyerek úgy jár, mint egy kis hercegnő.Szerintem rajtam kívül, aki ugye látom nap mint nap a postásautót, senki nem tudja, honnan veszik a gyerekholmit.
Persze, ha tudnák is, ez nem szégyen.
Ha vesztek új babahordozót, a nagynéninek mondjátok azt, hogy a barátnőd babája kinőtte, és Neked adták.
Így nem fog megbántódni.
Üdv.
nekünk is olyan van.a szüleimtől kaptuk.nekem sem igen tetszik,de nincs abba hordozva mindig,csak ha kocsival utazunk,de az ritka igy nem veszek újat.
4 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!