Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetekből lehet következtetni...

Tünetekből lehet következtetni, hogy fiú lesz vagy lány? Gondolok arra, hogy álmosság, émelygés, rosszkedv, savanyú kívánása utalhat a baba nemére?

Figyelt kérdés
Ha émelygek és uborkát kívánok és mást nem nagyon , lehet tudni hogy mi lesz a neme? 7 hetes
2009. okt. 1. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalataim szerint fiura voksolnék,de persze lehet hogy nincs igazam.
2009. okt. 1. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én most várom a 2. babánkat és a 2. is kisfiú lesz. De teljesen más volt mind a 2 terhességem: az elsőnél semmi rosszullét nem volt, most hányinger, hidegrázás, stb.. Teljesen más ételeket is kívántam. Az elsőnél 20 hetesen még semmi pocakom nem volt, most már 12. hetesen látszott, pedig mind két esetben mellső fali volt a lepény. Szóval mindenki azzal jött, hogy tuti akkor kislányunk lesz, ha ennyire különböző ez a terhességem. Aztán kiderült, hogy kisfiú lesz a 2. baba is.

Úgyhogy a tünetek abszolúte nem jelentenek semmit a baba nemét illetően.

39 hetes kismama

2009. okt. 1. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Mindenevő voltam/vagyok, kisfiam lesz. Rosszulléteim sem voltak.

mindenórás kismama

2009. okt. 1. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiammal először a savanyút kívántam de nagyon, aztán csak az édességet, de azt nagyon nagy mennyiségben. Most 17 hetes vagyok és ugyanaz mint az elsővel, de még nem tudom sajna a nemét.

2009. okt. 3. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Nekem mindkettő terhességem más volt és mindkettőször fiút vártam.
2009. okt. 4. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Fiammal rosszul voltam, fáradt voltam, édeset kivántam.

Lányommal soha nem voltam rosszul, nem voltam fáradékony, savanyut ettem, viszont rettenetesen zsirosodott a hajam és a bőröm, és a fájt a csípőcsontom.

2009. okt. 4. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség.Nem lehet következtetni.

De ha te hiszed akkor:semmit nem hánytam, egész nap tudtam volna aludni. elején kivit, pick szalámit kívántam, a vége felé barackot, sós mogyorót, csokit kívántam. Néha röhögőgörcsök jöttek rám. Kislányom született.

2009. okt. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!