Milyen lesz a 4D-m 30. hetesen? Jól fogjuk látni, vagy már nagyon nagy? Melyik a legjobb időpont, amikor már szép babát látunk?
Az első válaszoló vagyok.
Én 18, 26 és 32 hetesen voltam 4D-n. A 26 hetesen még úgy ahogy benne volt, de még nem kezdett el kikerekedni nem látszott igazán a kis pofiján hogy milyen lesz, úgyhogy szerintem a 32 hetes volt a legjobb még akkor is ha nem láttuk a képen egybe az egész babát. Olyan kis szép pofijuk van már akkor és ennek ellenére az egész babát végignézitek csak "részleteiben".
szia, én kaptam egy lelettartó dossziét, azon ez szerepel:
Mikor érdemes 4D-s uh vizsgálatra menni?:
13. hét - Nagyon látványos időszak. A baba rendkívül aktív, sokat mozog. Már megállapítható a neme. Ekkor látszik utoljára teljes egészébe a baba teste.
18-20. hét - A baba gyakran ásít, mozgatja a kéz- és lábujjait. Jól kiegészíti az ekkor esedékes genetikai ultrahangot.
28-32. hét - A 28. héttől a baba lefelé fordul, így az ultrahang vizsgálattal jól látható azarca, tisztán kivehető a mimikája. A bőr alatt lerakódó zsírréteg miatt már igazán bbás a külseje.
Van egy link, ahol minden héten meg tudod nézni, hogy épp hogy néz ki a baba. Az alapján el tudod szerintem dönteni, hogy mikor menj. Ott nagyon jó fotók vannak. A 30 hetes uh-n így fog látszódni a baba : [link]
Ha érdekel több 4D-s uh fotó, akkor itt találsz még szuper jókat. Nemcsak arcokat, de kukacot, nunit, ikreket, stb., stb. Nagyon jó, érdemes bejelentkezni!!! [link]
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!