Miért ijedtem meg a terhességtől?
Figyelj, teljesen normális. Felborult a hormon háztartásod. Nekem voltak olyan napjaim, hogy mindentől bőgőrohamot kaptam, pedig nem vagyok picsogos. Ha meglesz a baba, akkor hidd el minden a helyére kerül. Beszélj pároddal ezekről az érzésekről, még ha nem is érti meg, de kibeszélve máris jobban érzed majd magad.
(mellesleg szülés után is borul egyet a hormonkészlet, úgyhogy azon se lepődj meg, ha akkor is furcsákat érzel)
2. babát váró 16 hetes kismama
Teljesen normális, hisz egy gyermek nagy felelőség, nem csak terhességnél van így...az élet más területein is, ha meghozunk egy döntést ami megváltoztatja az életünket gyakran tűnődünk el ijesmin: "vajon jól döntöttem?" "Alklmas vagyok erre?"...
Nem kell félned, ha kezedben tarthatod majd a kisit, és a pároddal együtt látjátok, miképp fedezi fel a világot, minden izgalmad eltűnik.
(Bár minden anya éltében jön egy időszak amikor,úgy érzi nem tud mgbírkózni a feladattal, de ezen túl kell lépni)
Teljesen megértelek! Ne aggódj ez szerintem teljesen normális. Nekem van egy 4 éves kislányom. Nagyon sokszor voltak kételyeim, hogy vajon milyen anya leszek, hogy bírkózok meg a felelősséggel és hasonlók. Amikor megszületett a kicsi, minden megváltozott. Most el se tudnám képzelni az életet nélküle!
Erre mi történik velem???? (is)
Újra aggódok, mert várjuk a kistesót. Igaz még a terhesség elején vagyok de már most olyanokon görcsölök, hogy el se hinnéd:-)!
Tudom, ha megszületik a 2. baba, újra "normálisan" fogok gondolkodni. Sőt! Lehet, hogy még hamarabb!
Úgyhogy fel a fejjel! Nincs baj, tuti, hogy nagyon szuper anyuci leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!