Mikor nézik a méhlepény állapotát? (többi lennt)
Ha valami gond van vele, szólnak, ne izgulj.
Nekem külön nem mondta a doki, de az UH vizsgálatok leletein rajta volt, milyen érettségi stádiumban van. Amikor pedig az látszott, hogy nem egészen ok (még sehol nem volt a terhesség vége, de már 3-as érettségű volt), akkor szóltak és be is befektettek kórházba.
Nekem egyszer sem mondta a doki terhesség alatt, hogy mi a helyzet a méhlepénnyel, de csak azért mert nem volt gond!
Nem mindig lehet tudni mit néz a doki uh-n, úgyhogy ezt is biztos ellenőrzi, de ha okés minden, akkor nem szól.
Minden uh papíron rajta van a lepény érettsége.
Nekem legalábbis mindegyiken rá van írva és a nőgyógyászom is mindig mondta vizsgálat közben hogy minden rendben van és hogy a lepény érettsége mennyi!
ha baj van szólnak én előttem uh bol jöttek ki párszor ugy hogy mondták hogy a lepény érettsége öregebb volt a terhességi hetüknek megfelelően
Ez miatt nem aggodom :)
Én is 38 hetes vagyok most megyek ultrahangra majd :)
Kellemes baba várást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!