Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor nézik a méhlepény...

Mikor nézik a méhlepény állapotát? (többi lennt)

Figyelt kérdés
Utoljára 36 hetesen volt uh, de akkor se nézték, most 38 hetes vagyok. Vagy amíg nem töltöm be a 40-et addig nem is fontos nézni?
2013. máj. 11. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet hogy nézték, csak azért nem szóltak semmit, mert nem volt még érett kicsit sem.. Nekem se szóltak csak a 28. héten mikor II. fokban volt érett.. ha nem lett volna, akkor nem hiszem hogy szólnak!
2013. máj. 11. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha valami gond van vele, szólnak, ne izgulj.

Nekem külön nem mondta a doki, de az UH vizsgálatok leletein rajta volt, milyen érettségi stádiumban van. Amikor pedig az látszott, hogy nem egészen ok (még sehol nem volt a terhesség vége, de már 3-as érettségű volt), akkor szóltak és be is befektettek kórházba.

2013. máj. 11. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer sem mondta a doki terhesség alatt, hogy mi a helyzet a méhlepénnyel, de csak azért mert nem volt gond!

Nem mindig lehet tudni mit néz a doki uh-n, úgyhogy ezt is biztos ellenőrzi, de ha okés minden, akkor nem szól.

2013. máj. 11. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden uh papíron rajta van a lepény érettsége.

Nekem legalábbis mindegyiken rá van írva és a nőgyógyászom is mindig mondta vizsgálat közben hogy minden rendben van és hogy a lepény érettsége mennyi!

ha baj van szólnak én előttem uh bol jöttek ki párszor ugy hogy mondták hogy a lepény érettsége öregebb volt a terhességi hetüknek megfelelően

Ez miatt nem aggodom :)

Én is 38 hetes vagyok most megyek ultrahangra majd :)

Kellemes baba várást

2013. máj. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!