Hogyan hat a babára és a szülésre, ha fogmazásgátló szedése alatt estem teherbe?
Több, mint fél éve szedek fogamzásgátlót, de mivel migrént okozott, ezért egy másik, alacsonyabb hormontartalmú gyógyszert írattam múlt hónapra. Múlt héten kellett volna megjönnie a menstruácimnak, de kimaradt. Vasárnap lett egy negatív tesztem, tegnap pedig orvosnál voltam, aki az ultrahang alapján 10 miliméteres felritkulást állapított meg, ami ha jól tudom azt jelenti, hogy úton van a kisbaba.
Igazából az a lenne a kérdésem, és félelmem, hogy a fogamzásgátló szedése hogyan hathat a terhességre, és a kisbaba születésére?
Olyat is hallottam, hogy ha gyógyszer mellett esek teherbe, akkor el kell vetetnem a gyereket, mert rendellenességek alakulhatnak ki nála.
Igaz ez?
Ne aggódj! ezek már alacsony hormontartalmúak. A doki mit mondott? Hisz neki tudnia kellett,h tabi mellett estél teherbe.
Nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!