Kismamik! Ti hogy csináljátok, hogy ne hízzatok túl sokat? Nem eszem többet mint eddig sőt még kevesebbet is és mégis szaporodnak a kilók! Tudtok ajánlani valamit hogy már ne nagyon hízzak? 31 hetes kismama!
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 13:23
11/11 anonim válasza:
Szia!60kg-mal kezdtem, a 38.hétig híztam 12.5 kg-ot, most 40hetesen 10kg van rajtam, mert nincs már étvágyam. Én végig ettem (nem zabáltam!!), amit megkívántam, egyik nap sós, másik nap édeset, tényleg, ami jól esett, rosszulléteim sem voltak sose. Volt, hogy 2 naponta sütit ettem. Szerintem is genetika és adottság. Sose voltam hízékony, bár úgy gondoltam, hogy a cigi abbahagyásával majd jönnek fel a kg-ok, de csak annyit híztam, ami a nagy könyvben meg van írva. Így a vége felé lehet hogy neked sem lesz olyan nagy étvágyad, mert a baba ahogy nő, nyomja a gyomrot. Én végig úgy ettem, hogy sokszor keveset, volt hogy éjjel kettőkor is fel kellett kelnem enni.
mindenórás kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!