Uzsoki utcai kórházból Lajis Tímeát ismeri valaki, milyen tarifával dolgozik?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves doktornőnek tűnik, de nem tudom milyen árban dolgozik.2013. máj. 10. 13:47
1/7 anonim válasza:
Az Uzsoki utcai kórház nem állami kórház? Ha igen akkor ingyenes az ellátás.
2/7 A kérdező kommentje:
Soha egy fillért nem kért még tőlem, de úgy gondolom ha felkérem, hogy legyen velem a szüléskor, még akkor is ha előtte 48 órát dolgozott akkor igen is jár neki a plusz fizetés.
2013. máj. 10. 16:03
3/7 anonim válasza:
Ez a probléma. Azt hiszitek jár a plusz pénz... Se a fűtő nem kap plusz pénzt zsebbe adómentesen, se a trafikos, se a kisboltos, sőt az uszodai jegyszedő sem, pedig ők is keményen dolgoznak.
Viszont így a szülészek és ilyen-olyan orvosok, nővérek azt hiszik hogy jár nekik, és ezzel vissza is élnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért kapja a fizetését, hogy MUNKAIDŐBEN elláson, amiért nem is vagyok hajlandó fizetni. Viszont ha megkérem , hogy a szabadidejében legyen velem és segítsen ameddig csak kell akkor igen is jár a "fizetés" részemről neki. Ha megkérsz egy amúgy hivatásos óvónőt, hogy szombaton vigyázzon a gyerekedre akkor te is fizetsz neki, hisz te kéred fel a munkára.
2013. máj. 10. 18:48
5/7 anonim válasza:
És számlát kapok érte, valamint az óvónő adót fizet utána. Valamint nem néz le és vesz majdcsak semmibe ha nem veszem igénybe az "extra" szolgáltatásokat.
Természetesen tisztelet a kivételnek az egészségügyben.
6/7 A kérdező kommentje:
Én a kérdésemre várok válaszokat, amiről te beszélsz egy teljesen más téma egy másik kategóriában. De ezek után adózni fogok a bonbonból is amit ajándékba kapok. Tisztelem, szeretem, ragaszkodok a doktor nőhöz és igen is szándékomban áll megajándékozni pusztán kedvességből, és szeretetből.
2013. máj. 10. 20:01
7/7 anonim válasza:
Azt kérdezted milyen árban dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!