Terhesség alatt nyomásérzet a fülben?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, pár napja az egyik fülemben nyomást érzek (nem állandóan, csak néha)
Igaz, hogy vizesedek, de a vérnyomásom nem magas, erre gondoltam, hogy esetleg az okozhatja.
Volt valakinek hasonló érzése?
2013. máj. 10. 11:34
1/2 anonim válasza:
Szerintem normális,nekem sokáig sípolt a fülem és az is normális elvileg.
2/2 anonim válasza:
Nekem a 20. és a 32. hét között állandóan be volt dugulva a fülem, sokszor pattogott is, mintha víz lenne benne, nagyon zavaró volt, sokszor nem értettem, mit mondanak nekem az emberek. Az orrom is állandóan el van dugulva, sokat vérzik, voltam vele fül-orr-gégésznél, ő mondta, hogy a hormonváltozások miatt ez normális, physiomer orrspray-t javasolt (és tényleg elmúlt tőle a füldugulásom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!