Nyomásérzet a fejben és erős szédülés. Másnál is volt már ilyen?
Úgy értem, 3 hete tartó, olyan, amikor kicsit csillapodik, de van amikor nem tudok felkelni az ágyból. Neurológus beutalt CT-re, de addig is kérdezném, hogy másnál is volt ilyen? Halláscsökkenés is és látászavar, de legaggasztóbb a szédülés és mintha nem lennék magamnál. Lábra is alig tudok állni és már 3 hete emiatt nem tudok szinte kimozdulni, néha az ájulás környékez.
17/L
Nagyon sok minden okozhat ilyen tünetet!Mindenképpen meg kell várni mit mutat a CT!Addig viszont a lényeg,hogy ne gondolj semmi komoly problémára!Lehet hogy teljesen hétköznapi,bagatel problémáról van szó!
A CT-ig kitartás,és sok pihenés!Majd írj,hogy mi lett az eredmény,oks?
Addig is minden jót és NYUGI ;)
Szia
Zoli
Ne aggódj!Azzal nem lesz jobb...Különben sincs miért!Ha priviben elküldöd a mail címedet,elmesélem az én sztorimat,ami a Tiédhez hasonló!Csak nekem 1 évig kellett aggódnom!Úgyhogy ez a másfél hét "kibírható"!CSAK NYUGI ;) Minden jót Neked!
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!