Jó ötlet ezt így közölni, vagy totális baromság?
22 éves vagyok, 13 hetes boldog kismama. Eddig nem volt komplikációmentes a terhességem,( pár évvel ezelőtt jobb oldali petefészek ciszta műtéttel, ezért nehezen tapadt a baba, 1 missed ab) és veszélyeztetett terhes lettem, feküdni kellett itthon, első pillanattóé duphastont szedtem, és még így is folyton bevérezgettem, sőt, múlt vasárnap begyulladt a jobb vesém is, igy eltölthettem pár kellemetlen napot a kórházban is. Szóval nem igazán híreszteltük sem én sem a párom a jó hírt, pedig annak ellenére hogy nem is olyan rég vagyunk együtt, nagyon örültünk neki.
Mivel már kezdtek rákérdezni többen a dologra, úgy fondoltam, facebook-on osztom meg a jó hírt minden ismerősömmel, aki még nem tudja. Mivel én külföldről érkeztem, és nem lesz rá lehetőség hogy szülésig hazautazzunk, úgy gondolom, így elmondhatom mindenkinek. Szerintetetk milyen ötlet?
Valami ilyesmi szövegre gondoltam, a 12 hetes uh fényképpel együtt: Kedves Ismerősök, Barátok.
Ezen úton szeretném bemutatni nektek a legdrágább kincsünket, aki épp 13 hetes, itt növekszik a pocakomban, és már most büszkén mutogatja magát: kisfiúnak készül:)
Minden bizonnyal ő lesz a Szabó család legújjabb tagja, novemberre várjuk a legnagyobb szeretettel és boldogsággal
Üdv nektek: a Pocak- lakó mütyűr:)
Hétvégén találkoztam egy ismerősünkkel, és teljesen meglepődött, hogy babát várok (21 hetes vagyok), és az első kérése ez volt: "Hogy-hogy nem írtad ki facebookra?", mondom, mert nem szoktam ilyen dolgokat bedobni a nagyközönség elé. Szerintem nem odavaló.
Akkor inkább írd meg mindenkinek üzenetben, képpel. Az mégis személyesebb, mint ha kiírod az üzenőfaladra.
Pocaklakó Mütyűr? Na ne már! Rajtad fognak nevetni,kinek jó ez? Az,hogy így nevezitek,egy dolog,de így kiírni?
Amúgy sosem értettem,hogy miért kell a facebookon egy ilyen fontos dolgot csak úgy kipótolni. Van 200ismerősöm,nem tartozik mindre,illetve nem akarom mindenkinek bejelenteni. Írt egy privát levelet,vedd bele azokat,akik érdemesek rá,hogy tőled tudják meg. De kiírni?? Szerintem ne.
Én sem írnám így ki, de nyilván mindenki maga dönti el. Én 33 hetes vagyok, a legtöbb barátom külföldön él, nekik chaten/skypeon mondtam el, akikkel meg ennyi idő alatt nem beszéltünk, azoknak nem hiszem, hogy annyira fontos lenne, hogy ezt tudják... Majd ha lesz baba, idővel nyilván kerül fel kép róla a fb-ra.
De ha te így szeretnéd tudatni, tegyél úgy, te ilyen vagy és ennyi, akiknek nem tetszik, azoknak meg nem tetszik... :) Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!