Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex terhesség alatt?

Szex terhesség alatt?

Figyelt kérdés
nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem semmi kedvem és igényem nincs a sexre,pedig azt olvastam ilyenkor a legmagasabb a tesztoszterin szint.a 20.hétben vagyok.Az első trimeszterbe nagyon jó volt,de azóta minden a viszályára fordult.Szegény páromat sajnálom csak,és nem tudom mit tehetnék,mert sajnos nem is jó már a sex.csak én vagyok ezzel így?!
2009. szept. 30. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom miért kell lepontozni azokat akiknek ugyanúgy fontos a szex a terhesség alatt, vagy az hogy örömet szerezzenek a férjüknek még ha fárasztó is néha a dolog. Attól mert érkezik a baba nem változhat meg a házasélet ennyire. Sokszor van amit a babáért megcsináltok holott nehezetekre esik a fáradtság miatt, de mégis megteszitek, akkor a párotok kedvére miért nem tesztek.
2009. szept. 30. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!