Szex terhesség alatt?
Szex, nem pedig sex! Borzasztó rossz látni a vegyes helyesírással leírt szavakat, mint pl solárium... (Bocs.):-)
Ez a terhességi hormonok hatása, ne szégyelld magad miatta. Viszont a kapcsolatotokban ketten vagytok: te és a párod. Mindkettőtöknek jó kell, hogy legyen! Biztos lesz, aki nem ért velem egyet, de ha az orvos nem tiltott el tőle, akkor "tartozol" neki annyival, hogy a teljes megvonás helyett időnként erőt veszel magadon, és megpróbálsz kedvet csiholni magadban a szex iránt. Nem a haverja vagy, hanem a párja/felesége. Ez is része a kapcsolatotoknak, nem szabad hanyagolni, sorvadni hagyni! Annak mindketten kárát látjátok majd. Ezekbívül a szex nem pusztán közösülésből áll: jólesik egymást szeretgetni, becézgetni, simogatni, odabújni egymáshoz, jó nagyokat csókolózni, mint a kapcsolat kezdetén egykor. Ezek is életben tartják a testi intimitást. behatolás "helyett" meg létezik orál, kézzel kielégítés, mell között elélvezés, meg még amit csak ki tudtok találni. A lényeg, hogy ilyenkor is fordítrsatok időt és energiát egymás testi szeretgetésére, kielégítésére is. Ráadásul a párod férfi: még inkább szüksége van arra, hogy a testeddel is megmutasd neki, mennyire szereted és vágysz a közelségére. Ez neki sokkal többet mond, mint a szavak. A férfi ezen a nyelven ért - és beszél. :-)
Mindenki máshogy van ezzel terhesség alatt, de emiatt ne érezd magad rosszul! A párodat meg nem kell annyira sajnálni, egy kis szex szünettől semmi baja nem lesz, a szexhez elég 1 ember is, bár 2en tényleg mókásabb:) viccet félretéve, semmi olyat nem kell csinálnod amihez nincsen kedved, a párod pedig biztosan meg fogja érteni, hiszen a nehézségeket is ketten kell hogy viseljétek, nem csak a jó dolgokat kell ketten élvezni. Amúgy meg lehet hogy 2 hét múlva visszatér a kedved, de ne agyalj ezen, a terhességet fizikailag neked kell viselned, épp elég megpróbáltatással és izgalommal jár! Ezen ne idegesítsd magad, az biztosan nem segít abban hogy kedved legyen a szexhez. Minden úgy lesz, ahogyan lennie kell, nem kell "erőt" venni magadon és kényszerből csinálni valamit! Lazíts, ne agyalj ezen, esetleg kukkants bele egy-egy lájtosabb szexvideóba, hátha megmozdul az "agyadban" valami:)
32 hetes 22 hós
11:33-as: én bizony örömmel "veszek erőt" magamon, hogy örömet szerezhessek a férjemnek, pedig egész napos hányingerrel küszködöm. De szeretem őt, jobban, mint magamat, és amikor épp jobban vagyok, akkor boldogan kezdeményezek. Még így is jóval kevesebb szex jut neki, mint a terhességem előtt. De a házasságunknak a szex is alapvető része, és nem hagyom, hogy egy "nincs kedvem hozzá"-hangulat elvegye ezt a részt belőle.
Lehet lepontozni nullára, nem érdekel.
Nálam a terhesség elejétől hullám völgyek és hegyek vannak. Hol majd megőrülök egy kis szexért, hol meg kerülöm még a gondolatát is. Szerintem a hormonok játszanak velünk. A babát nem féltem, ő jó helyen van odabennt. A férjem megértő ilyen téren, bár néha kezdeményez olyankor is, amikor nincs hozzá lelki erőm. Ha elkezd simogatni és cirógatni kedvesen, szóval jó hosszú az előjáték, akkor néha megjön hozzá a kedvem. Máskor meg ámulatba esem magamtól, hogy hol rejtőzött eddig az a vadmacsek, akivé néha válok (a férjem legnagyobb örömére).
Szerintem ne izgulj, csak türelmesnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!