Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez minden alkkalommal ő?

Ez minden alkkalommal ő?

Figyelt kérdés
Pár hete rendszeresen érzem naponta a babámat,de pár napja olyan sűrűn,hogy az jutott eszembe,talán az nem is ő.Napi 3-5ször érzem,már kis rúgásai vannak nem buborékok.Lehetséfes,hogy ennyire fickándozós 19 hetesen?Néha olyat is érzek,mintha kipaszírozná a gázt a beleimből,bocsánat a fogalmazáséért.Ilyenkor mennem kell a wcre,ha nem szeretnék bek...lni.Ez is hozzá fűzhető?
2013. máj. 9. 19:21
 1/3 anonim válasza:
100%
Igen igen ez mind tök normális. ha olvastál babamozgásról cikkeket, tudhatod, hogy 14 héttől már van hogy érezni a mozgást, viszont van olyan is hogy 20 héten túl sincs mozgás. Örülj neki ha mozog hiszen az azt jelenti hogy nagyon jól érzi magát, lesznek később még olyan napok is mikor le kell vele pihenni mert hullámzik a hasad a mozgástól :D én 22 hetes vagyok és van olyan nap hogy meg sem mozdul van hogy csak piciket van hogy igy van hogy úgy van hogy felül van hogy alul, nyugodj meg, mivel nő és nyomja a belső szerveidet az is tök normális hogy nem tudsz sokat enni vagy épp sokat tudsz, az is normális ha wc-zned kell tőle, attól függ hol van elhelyezkedve, az enyim a pisihólyagomon van és néha olyat rúg, hogy egyből bugyicsere :D Előre is gratulálok remélem rendben világra hozod. :)
2013. máj. 9. 19:35
 2/3 anonim válasza:
100%
Előző vagyok.. az enyim már 16 hetesen rúgott vágott! :)
2013. máj. 9. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
14 hetesen éreztem először,úgy tűnik,hogy erős ficánkababa.Örülök neki,ezek szerint jól van,de fura volt,hogy még pici és karatemester. Köszönöm a választ. :-) Gratulálok a babához.
2013. máj. 9. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!