Terhesen beutalhatnak szájsebészetre?
Letört a fogam fele és félek,hogy gondjaim lesznek vele majd,így elszeretnék menni fogászatra,bár nagyon félek tőle.
Terhesen is kapok rendesen fájdalom csillapítót foghúzásnál,vagy esetleg vésésnél?(Remélem a gyökérfogóval még megtudja fogni a fogam és így elkerülhetem majd a vésést!Véstek már valakinek,az milyen,nagyon fáj?)
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Terhesen is mindent csinálhat a fogdoki, szájsebész, csak röntgenezni és altatni nem szabad.
Van már spéci kismamiknak való érzéstelenítő is, de a sima lidocain sem árt.
Igen, elmehetsz szájsebészetre és természetesen kapsz érzéstelenítőt, de azt mindenképpen jelezned kell a dokinak, hogy babát vársz.
Én kétszer voltam szájsebészeten terhesen, semmi gond nem lett belőle. Igaz, amikor a ...(inkább nem írom ki a jelzőket, amiket gondolok) fogorvosom beletörte a fogamat húzásnál, vésni kellett volna és amikor kimondták, hogy röntgen, rögtön megpattantam. :)
Páromnak véstek fogat, azt mondta, eléggé rossz volt, de csak azért mert egy kis gyakorló (leendő) dokinőt kapott és az eléggé szerencsétlen volt. Miután a gyakorlott doki "kezelésbe vette", rögtön kint is volt a foga!
Szia!
Ne légy elkeseredve! Nekem letört fogat a fogdokim mindenféle vésés, és szájsebészet nélkül kiszedett. Válasz jó dokit, és ne félj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!