Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normalis ebben az idoszakba...

Ez normalis ebben az idoszakban? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Most mar egy hete amikor felulok, legugolok de setalasnal is erzem. Szoval minden mozdulasnal, de ez nem a derekam , nem a csipom ez valami csont ott lennt. Esetleg tagul ott valami, mi lehet ez?elso bana lesz igy nekem minden uj , 36 hetes kis mama
2013. máj. 8. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
valószínűleg tágul a medencéd. én is érzek ilyesmit. 34 hkm
2013. máj. 8. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen. Konkrétan a belsőcombom tövénél a csont belseje, illetve úgy tudnám még leírni, hogy az a csont, ahol a comb és a nagyajkak találkoznak. Én megkérdeztem az orvost, azt mondta, hogy tágul a medence, nyúlnak a szalagok és a baba feje is nyomhatja. Készül a szervezet a szülésre. Sokszor, nekem főleg este amikor pisilni tápászkodok fel, eléggé fájdalmas is tud lenni. Ja és nekem is a 36 héten kezdődött.

39 hkm

2013. máj. 8. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!