Ebbol lehet kovetkeztetni a baba nemere?
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok,ma voltam az 1. genetikai uh-n + kombinalt teszten.Azt hallottam,hogy az eredmenybol lehet kovetkeztetni,hogy kisfiu vagy kislany.Igaz ez?2013. máj. 8. 14:36
1/5 anonim válasza:
ebből nem lehet...ha magzatvízvétel van ott lehet kérni hogy megmondják-e nektek, vagy még az afp-ből szoktak jósolni de az is nagyon butaság :)
2/5 anonim válasza:
nem. magából a mérési eredményből nem lehet. az okozhatja a félreértést, h az uh-n esetleg már kivehető a baba nemi szerve, de ezt meg nem szokták nézni egyébként, hacsak nem kéred külön a szonográfust, h oda is vessen egy pillantást. aztán vagy sikerül megállapítania vagy nem. nekünk már ott kiderült, de nem az nt alapján, hanem egész egyszerűen látszott a fütyije a felvételen :)
3/5 anonim válasza:
azt mondják az AFP- nél ha 1 mom alatt van fiú h a felette lány.. nekem 1 volt az érték...
4/5 anonim válasza:
Nekem a 13. heten a genetikai ultrahang vizsgalaton megmondta az orvos a nemet.(Nem az eredmenyböl következtette az ultrahanggal latta)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek
2013. máj. 9. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!