Igaz az hogy a pocim formajabol ki lehet kovetkeztetni a baba nemet?
nem lehet ebből megálapítani 50-50% az esélye hogy milyen a pocakod és ki lakik benne:)
Nekem mindenki azt mondta kislány lesz, majd kibújt egy kisfiú:)))
Nem igaz.
Az én kerek lányos hasamból, fiú lett. :)
De engem is győzködtek ám az ismerősök, hogy biztos lányom lesz. :) A kedvencem az volt, mikor uh-kon már egyértelműen látszott, hogy fiú. Még 4d-n is voltunk már, és még ezek után is meg akartak győzni, hogy az uh biztos tévedett és nekem lányom lesz mert lányos hasam van. :D
Nem. Nekem 2 hetente változik a hasam formája, attól függ, hogy fordul a baba. Volt egész csúcsos is, mindenki azzal jött, hogy tuti fiú. Volt széles is és gömbölyű, akkor meg mindenki lányt mondott.
Hetente azért nem változik a neme. :)
Egyébként nem tudjuk, mi lesz, mert sosem mutatta meg magát, úgyhogy majd a szülőszobán kiderül.
Maga a poci nekem is csak előlről látszik, hátulról olyan vagyok, mint régen, 3 kg plussz van rajtam csak...
Szóval, semmi nem jelent smemit, csak a látható eredmény a lábak között. :)))
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!