Nálatok is volt ilyen 6-7 hetesen?
Figyelt kérdés
Kicsit fáj a pocim és a derekam. Olyan, mint mensi előtt. Egyébként minden koraterhességi tünet adott: néha pici szédülés, émelygés, cici érzékenység!!!2013. máj. 8. 09:13
1/7 anonim válasza:
Igen mindhárom gyerekemnél megvolt:)
39+5hkm.
2/7 anonim válasza:
Én is 7. hétben vagyok, nekem ilyen húzódó, feszülő érzés van a hasamban, már 2 napja. Szerintem mindenkinek egyénileg változó tünetek vannak.
3/7 anonim válasza:
Nekem néha szédülés, émelygés, a mellérzékenység is megvan, de már nem annyira intenzív, mint az elmúlt hetekben.
Néha ilyen nyomó érzést érzek a nemi szervemnél (bocsánat nem tudtam kulturáltabban megfogalmazni), főleg ha sokat ültem akkor. Jah meg eléggé fáradékony vagyok :)
7+6 hkm
Boldog babavárást!
4/7 A kérdező kommentje:
Hja, én is egyfolytában tudnék aludni. köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem még sokan írnak! :)
2013. máj. 8. 09:53
5/7 anonim válasza:
Nekem kisebb görcseim voltak 6-7 hetesen, aztán 8 héten egy csapásra elmúlt helyette pillanatokig tartó erős nyilalások kezdődtek el. Mindkettő miatt ideges voltam, mert nem tudtam,hogy ez természetes velejárója a dolgoknak. Csak akkor nyugodtam meg, amikor orvoshoz mentem és mondta, hogy nő a méhem, feszülnek a szalagok.
6/7 anonim válasza:
Igen volt az elsőnél is és most is. A 9. héten járok.
7/7 anonim válasza:
Igen, nálam ugyan ezek voltak.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!