Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes 4D uh-n lánynak...

24hetes 4D uh-n lánynak mutatta magát, igaz lehet?

Figyelt kérdés
Nem terpesztet be mert a lába fent volt a szájánál,szóval csak ami úgy látszott a popikájánál az van.Meg ami a sima uh-val,a 3vonalka és semmi kukacocska.20hetesen is azt mondta egy nem nagy szakértő doki,hogy lánynak néz ki.Szerintetek ez mennyire lehet már biztor?Nézegettem ilyen idős 4d-s fiú és lány fotókat.Lánynak nézem én is ezek után.
2013. máj. 7. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kislány.:)

Nekünk 20. illetve 28.héten is kislányt mondtak 4d-n az is lett.

Itt ficánkol mellettem.

Gratulálok.

2013. máj. 7. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos kislány, az én fiamnak olyan szinten látszódott a golyója hogy egyből én is felismertem hogy fiú lehet csak előtte nem is láttam uh képet fiúról. Gratulálok!
2013. máj. 7. 12:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Az első pillanattól éreztem,hogy nekem lányom kell,hogy szülessen.Mikor láttam a képen úgy örültem!!Akkor így már vehetek végre lányos rucikat nem csak unisexet. :-D

Nektek is gratulálok!

2013. máj. 7. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon valószínű! (100%, ha megszületik, így csak 99% :)) Nekünk a 12 hetes 4D-n azt mondták, nem látnak kukacot, és ha fiú lenne, már látni kéne. De mondták, hogy még ne vegyünk rá mérget, mert lehet, hogy ügyesen rejti magát. A 16. heti 4D-n azt mondták, hogy csak a csíkokat látják, azok a szeméremajkak, tuti kislány. Genetikai uh-n szintén kislányt mondtak. És most megyünk holnapután, reméljük most már nem nőtt ki neki. :D

Szóval mondhatjuk, igen, szinte biztos, hogy kislányotok lesz. Ha már szeméremajkakat látnak, az elég nagy biztosítéknak számít.

25 hkm

2013. máj. 7. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

SZia én is az első pillanattol éreztem hogy kislány..)

16 -18 hetesen nem tudták megmondani mert nem akarta mutatni ..

20 hetesen 4dn az utolso pillanatban megmutatta hogy kislány...utánna már nem takargatta magát mindig lányt mondtak ..és az is lett hihetsz neki!:-)

Gratulálok!!!

2013. máj. 7. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és nekem a szonográfusd azt mutogatta mindig a 3 csikot az jelenti hogy lány na persze meg hogy nincs kukaca..)
2013. máj. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!