Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő után jelentkezhetne...

Mennyi idő után jelentkezhetnek a jelek?

Figyelt kérdés

2 és 3 nappal ezelőtt együtt voltam egy fiúval és nem védekeztünk. nem élvezett el, de hallottam, hogy az "örömkönnyek" is bajt okozhatnak. nagyon félek a terhességtől ezért elkezdtem nagyon aggódni és tegnap még a szokásosnál is többet ettem, ma reggel pedig furcsán kezdett el fájni a hasam, majdnem olyan, mint amikor meg fog jönni, de most másabb :s

szerintem csak nagyon nagyon túlreagálom az egészet, de kérlek nyugtassatok meg!

2013. máj. 7. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
ennyi idő után nem jelentkeznek a tünetek. mikor kellene megjönnie?
2013. máj. 7. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát megnyugtató választ itt sztem nem nagyon fogsz kapni, tekintve azt, hogy ha szex van, és nincs védekezés, ott bizony lehet gyerek is. Ezt kb. már 10 évesen tudják a gyerekek, de valahogy mindig elfelejtik, ha 14 évesen már szexre kerül a sor. Kicsit hamarabb kellett volna elkezdened félni, és nem utána.

De: ki van zárva, hogy a terhesség tüneteit érezd már ilyen korán. Sokban számít, hogy mikor történt az együttlét, a ciklus hányadik napján, illetve hány naposak a ciklusaid, szabályosak-e, stb...

Ha pontosan tudod, hogy mikor kell megjönnie, és késik, reggeli tesztből csinálj egy tesztet, az sok mindenre rávilágít.

Az örömkönnyeket meg hagyd pár évvel későbbre a nagyszülőkre, amikor meg tudják, hogy unokájuk születik.

2013. máj. 7. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt számold ki, hogy mikor volt a peteérésed!! Ha az együttlét környékén ( pont aznap, vagy előtte/utána pár nappal) akkor lehetsz terhes.

De még most nem kellene érezned semmit, csak beképzeled.

2013. máj. 7. 09:39
 4/8 A kérdező kommentje:

nem rendszeres a menstruációm, de körülbelül 2 hét múlva kéne, hogy megjöjjön

és ha nem ennyi után akkor mikor jönnek a tnetek?

2013. máj. 7. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Hát ha két hét múlva kéne megjönnie, akkor pont peteérés környékén lehetsz, azaz az időzítés a te szempontodból nem volt jó. Sztem 14 nap múlva csinálj reggel egy tesztet, az már tuti kimutatná.

Őszinte leszek, van esély terhességre, azt ilyen esetben sosem lehet kizárni, de legalább nem élvezett el. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és legközelebb a saját magad érdekében, soha nem szexelj úgy senkivel, hogy az első perctől az utolsóig nincs rajta gumi. Vegyél te, mindig legyen nálad, így ez nem lehet kifogás.

2013. máj. 7. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Igen, ha kb. 2 hét múlva kell megjönnie, akkor utána kell, hogy jelentkezzenek a tünetek.

De megnyugtatásképpen írom neked, hogy mi megszakítással voltunk együtt a férjemmel hónapokig és nem lettem terhes. Sokat lehet olvasni arról, hogy az előváladékban is lehet spermium, de lehet, hogy a fiúdnak nem is szokott lenni előváladéka.

2013. máj. 7. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos kommenteket! És főleg, hogy őszinte :)

még egy kérdésem lenne. ha esetleg véletlenül tényleg terhes lennék.. akkor folyásom sincs meg semmi ilyesmi?

vagy az attól még lehet!?

2013. máj. 7. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen korán még nincs folyás emiatt. Tünetet ne keress magadon, mert az biztos, hogy nem ettől van, úgyhogy legalább addig ne idegesítsd magad.
2013. máj. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!