Terhességetek alatt kik érdeklődtek felőletek/a baba felől leginkább? A ti vagy a párotok családja részéről volt nagyobb az érdeklődés?
És a baba születése után ez változott valamit?
Mi az ami jól esett nektek és mi az, ami nem?
10-11-es vagyok, ugyanaz!:)
Unokatesóm irigy volt rám, és irigy a mai napig is. Sajnos neki még nincs gyereke... Ő így mutatja ki. Nagyon rosszul esik de ez van.
Sógorom egy paraszt, többi no comment. Férjem közeli rokonsága meg szintén no comment. Fájdalmas dolog ez, még akkor is, ha felnő így is az a gyerek. Nekem még a saját keresztapám sem jött megnézni, holott már majdnem 14 hónapos a fiam. Most a másodikat várjuk, vele is minden ugyanígy fog történni az biztos. Sajnos észt és leklet önteni a rokonságunkba nem tudok. Ez van, nekünk így jutott.
Csak azért fáj, mert én eddig kb. 5 év alatt úgy érzem mindent megtettem a jó kapcsolat érdekében. Minden rokonságot végigjártam a férjemmel, karácsonyi ajándékról, anyák napjáról gondoskodok mindig, névnapi szülinapi üdvözletek stb., őszinte érdeklődést tanúsítottam irányukba és úgy érzem mindezt figyelembe sem veszik.
Lehet, hogy nekem is ilyen érdektelennek kellene lennem és akkor annyira nem esne rosszul?
Szerintem, mindenki egyformán érdeklődve és nyitottan áll a dologhoz, látni, hogy az ismerősök, barátok és persze a család is várja már a leányzót. :) Hogy kiknél nagyobb az érdeklődés? Értelemszerű, hogy a pároméknál, mert náluk nagyobb és összetartóbb a család, míg nálunk mi csak páran tartjuk a kapcsolatot, de azért onnét is jön érdeklődés. Azok a kollégák, akikkel jóban vagyok, ők is érdeklődnek, barátnőim is. Jól esik, hogy így várják a gyerkőcöt, és sok a jelentkező gyermekfelügyeletre. :) Mondtuk viccelődve, hogy fogunk ám élni a lehetőséggel (mivel házfelújítás lesz folyamatban), jegyezzük az ajánlatokat. :) :)
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!