Terhességetek alatt kik érdeklődtek felőletek/a baba felől leginkább? A ti vagy a párotok családja részéről volt nagyobb az érdeklődés?
És a baba születése után ez változott valamit?
Mi az ami jól esett nektek és mi az, ami nem?
akivel beszélünk, mindenki érdeklődik mindegyik részről. most ez a téma a családban :)
22hkm
Hogyhogy érdeklődtek? Ugyanannyit beszéltünk és találkoztunk, mint korábban. Nem hívtak naponta vagy ilyesmi. Ha találkoztunk, beszéltünk telefonon akkor kérdezték hogy hogy vagyok, ennyi.
Vizsgálatokra együtt jártam a férjemmel, utána felhívtam anyukámat, anyósomat és apukámat. A család többi tagjával is beszélek hetente.
Akivel korábban nem tartottuk a kapcsolatot, a terhességem miatt sem lett szorosabb a kapcsolat.
Szülés után ugyanez.
A távoli rokonok honnan tudják, hogy terhes vagy? :-)
Amúgy nem. Ha valakivel nem tartom a kapcsolatot, nem várom el hogy jópofizzon csak mert terhes vagyok.
Sokan erdeklodtek. De pl az en nagyszuleimtol elvartam volna hogy tobbet erdeklodjenek. Meg mindig pocakos vagyok, ugyhogy nem tudom mi lesz majd szules utan.
De miert kerdezed kedves kerdezo???
Nálunk csak az én családom érdeklődő a gyerekek iránt! Párom családját nem igazán érdekli az ilyen!
Hétvégén mondtuk el anyóséknak hogy jön a következő a válasz 2 betű volt "Jó"! Semmit nem kérdeztek, semmi mást nem mondtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!