Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességetek alatt kik...

Terhességetek alatt kik érdeklődtek felőletek/a baba felől leginkább? A ti vagy a párotok családja részéről volt nagyobb az érdeklődés?

Figyelt kérdés

És a baba születése után ez változott valamit?

Mi az ami jól esett nektek és mi az, ami nem?

2013. máj. 7. 09:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

akivel beszélünk, mindenki érdeklődik mindegyik részről. most ez a téma a családban :)

22hkm

2013. máj. 7. 09:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy érdeklődtek? Ugyanannyit beszéltünk és találkoztunk, mint korábban. Nem hívtak naponta vagy ilyesmi. Ha találkoztunk, beszéltünk telefonon akkor kérdezték hogy hogy vagyok, ennyi.

Vizsgálatokra együtt jártam a férjemmel, utána felhívtam anyukámat, anyósomat és apukámat. A család többi tagjával is beszélek hetente.

Akivel korábban nem tartottuk a kapcsolatot, a terhességem miatt sem lett szorosabb a kapcsolat.

Szülés után ugyanez.

2013. máj. 7. 09:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Az én családom sokkal többször érdeklődik és sokkal többször foglalkozik a témával, mint a páromé. Mondjuk erre fel is voltunk készülve, mert a terhességem előtt is tojtak a fejünkre. Persze néha azért megkérdezik, hogy mi újság, de olyan felfogásuk van, hogy a 37 hetes terhességemnél a baba még igazából nincs is. Hát köszönöm. Később sem számítunk tőlük többre. Jól esik a családom részéről a törődés, támogatás, de párom ehhez nincs hozzászokva, neki ez nagyon sok, ami néha felidegesíti, ami meg engem idegesít fel.
2013. máj. 7. 09:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Szüleim , párom szülei , párom tesvérei , összesbarátunk .
2013. máj. 7. 09:20
 5/18 A kérdező kommentje:
És ilyenkor, aki nem érdeklődik (távolabbi rokonok esetében mondjuk egy üzenet, egy sms erejéig, nem minden napos hívásra gondolok), az az jelenti, hogy azok nem szeretnek téged vagy csak ők egyszerűen ilyenek??
2013. máj. 7. 09:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A távoli rokonok honnan tudják, hogy terhes vagy? :-)

Amúgy nem. Ha valakivel nem tartom a kapcsolatot, nem várom el hogy jópofizzon csak mert terhes vagyok.

2013. máj. 7. 09:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Sokan erdeklodtek. De pl az en nagyszuleimtol elvartam volna hogy tobbet erdeklodjenek. Meg mindig pocakos vagyok, ugyhogy nem tudom mi lesz majd szules utan.

De miert kerdezed kedves kerdezo???

2013. máj. 7. 09:26
 8/18 anonim ***** válasza:

Nálunk csak az én családom érdeklődő a gyerekek iránt! Párom családját nem igazán érdekli az ilyen!

Hétvégén mondtuk el anyóséknak hogy jön a következő a válasz 2 betű volt "Jó"! Semmit nem kérdeztek, semmi mást nem mondtak!

2013. máj. 7. 09:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Én párom rokonsága felől érzem kevésnek az érdeklődést. Pl egy volt kolléganőm sokkal többször ír, hogy mi újság van velünk, mint pl. a párom testvére. Kb. 5 hónaposan látott először nagy pocakkal és akkor is csak annyit kérdezett, hogy mikor vágatom majd le a hajam, mert ilyenkor le szokták...
2013. máj. 7. 09:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Irántam csak a szüleim és barátnőim érdeklődtek, ezenkívül senki. Se az én közeli rokonságomból, sem a férjemétől, az égvilágon senki.
2013. máj. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!