Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye az ideges lábak szindróma...

Ugye az ideges lábak szindróma el fog múlni a szülés után?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg. Megőrülök miatta :,-(
2013. máj. 6. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de az mi? Még nem hallottam erről
2013. máj. 6. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Èn tudom mi ez, és utáltam, de nagyon. Föleg ha meleg volt éreztem ezt este.

Igen elmúlik.

Nekem nem vizesedtek a lábaim még is volt ilyen érzeésem és amikor meg kánikula volt akkor konkrétan már nem bírtam és hidegvizes ruhával borogattam, az enyhítette ezt az érzést, de nagyon rossz volt.

2013. máj. 6. 20:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt.

Azt erzed hogy idegesek a labaid. Nem birod egyhelyben tartani. Izeg mozog :-( borzaszto. En 22 hetig hanytam, megis ez a terhessegem eddigi legrosszabb valamilye :)

Vitamin hianY es az idegegi allapot allhat a hatterben. Kismamakat fokent erint

2013. máj. 6. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
igen vitaminhiány ,kalcium hiány.idegi állapotnak köze nincs hozzá.nekem a 32ik héten kezdödött most vagyok 36+4 és még mindig megvan.ha masszirozom kicsit jobb de egy ideig utánna folytatodik.nekem mindig este jön elö.nagyon rossz.de ez elmúlik ha megszülsz.nekem 3ik terhességem és mindegyiknél ez volt :(
2013. máj. 7. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!