Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes ha a teszt...

Lehetek terhes ha a teszt negatív lett és megjött?

Figyelt kérdés
Pénteken jött meg a menzeszem, de már nem bírtam várni az idegességről és szerdán csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Ez 2 héttel azután volt , hogy lefeküdtem egy fiúval. Gondolom akkor már kimutatná ha terhes lettem. Ráadásul 2 nap múlva meg is jött, így megnyugodtam. De olyat is hallottam, hogy az is előfordul h megjön és mégis terhes az illető, ez lehetséges? Remélem nálam nem ez a helyzet, mert 3 napig normális volt a menstruációm, most pedig már 1 napja semmi.

2013. máj. 6. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
igen, ezek a terhesség egyértelmű jelei.
2013. máj. 6. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
nem valószínű, hogy terhes vagy, de nem lehetetlen, vannak szélsőséges esetek, de ritkán!
2013. máj. 6. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Első: :-D akkorát nevettem! :-D de persze, lehetséges, annyi furcsa, sőt lehetetlen helyzetet hallottunk már. De ebben az esetben annyira minimális az esélye!
2013. máj. 6. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nega tesz és mensi nuku terhesség!

de csinálj mégegy tesztet hogy megnyugodj.)

2013. máj. 9. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem valószínű. Nagyon ritka eset, hogy valakinek a teszt se mutassa ki, és meg is jön. Persze, vannak szélsőséges esetek, de ha nem vagy biztos magadban, menj el egy nőgyógyászhoz, vagy végy még egy tesztet. Két teszt már nem hiszem, hogy csalna.
2013. máj. 9. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

Régi már ez a kérdés, de gondoltam, ha valaki ráakadna, megosztanám az esetemet. Élő példa vagyok arra az esetre, hogy megjött, teszt a mensi első napján negatív (csak a biztonság kedvéért csináltam, na meg már másfél év próbálkozás után az ember csinál ésszerűtlen dolgokat, ugye), a hőm is leesett, tehát minden úgy történt, ahogy egy rendes mensi esetén. Aztán pár nap alacsony hő után a hőm visszaugrott 36,7-re, majd megint le, majd megint fel és onnan csak emelkedett...ekkor vártuk épp az ovut, de mensi után kb. 1 héttel fájni kezdtek a melleim és deszültek, a hőm meg emelkedett, így arra gondoltam, csinálok egy tesztet, hogy majd mehessek a dokihoz, hogy valami hormongondom lehet, mert terhes nem vagyok. ÉS délután megcsináltam, és halvány második csíkom lett. :O

Teljesen normális mensim volt egyébként, mint mindig.

A tesztek szépen erősödtek egy hétig, de sajnos a baba nem maradt velünk, 1 hét múlva pecsételni kezdtem és 12 nap kórház következett(a HCG-m megrekedt az 1200 körüli szinten és nem tudták, mi lesz, kaptam progipótlást és benntartottak, mert UH-n látszott a petezsák is), majd kiderült a köv. UH-n, hogy már nincs ott, így elengedtek...haza. 1 év múlva szintén pozit teszteltem, és megint csak 1 hétig örülhettünk...

Azóta kiderült, hogy IR-em van és pajzsmirigy alulműködésem, ezeket kezeljük és reménykedünk egy új esélyben.

A lényeg, hogy előfordulhat, hogy megjön, a teszt negatív és mégis van ott valaki...nálm mensi utáni 10. napon is halványka volt az a teszt, igaz, utána szépen erősödött napról napra.

2016. júl. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!