Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hason vagy háton esetleg...

Hason vagy háton esetleg oldalt kell fektetni az újszülötteket? Nem tudom mi lenne a legjobb, mert mindenki mást mond.

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a gyerek szeret aludni, mindenkinél más-más.
2009. szept. 29. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

az első hetekben a hátán altattam,ő maga fordította el a fejét.csak arra figyeltem,hogy ne "egyoldalas" a buksija.Viszont 6 hetesen mivel hasfájós volt,jobb volt neki hason.Semmi gondunk nem volt vele.Aztán fokozatosan begömbölyödött úgy ahogy ő akart.

Ne idegeskedj ezen,okosak a picik,majd "megmondja" hogy jó neki

2009. szept. 29. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon is mindenki mást fog mondani:) majd kialakul, egyik pozíciótól sem lesz semmi baja
2009. szept. 29. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Hason a bölcsőhalál fenyegetőbb, háton az esetleges bukás visszanyelése és fulladás. Oldalt nem tudom, mi fenyeget, de valaki azt is megírja. És akkor választhatsz szabadon, hogy te épp mitől félsz jobban. Én mindegyiket háton altattam, amint tudtak, azonnal átfordult mindegyik hasra :-)

Szóval tök mindegy...

2009. szept. 29. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyim hasonalvó volt,egyből átaludta az éjszakát!már 7 éves.a bölcsőhalál titkát a mai napig kutatják.az lehet attól is,hogy tul melege van. ahogy jo neki,ugy alszik
2009. szept. 29. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt hason altattam, nagyon szerették!

De van olyan baba is amelyik nem hajlandó a hasán aludni. Úgy aludjon ahogy neki jól esik, majd kitapasztalod:)

2009. szept. 29. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a védőnő kézzel-lábbal tiltakozott a hason és a hanyatt fektetés ellen is, hogy csak oldalt a jó...Kiékelhettem akármivel a gyereket, sehogy sem maradt oldalt fekve, mindig hanyatt aludt és semmi baja. :) Hason viszont az elején nem szeretett aludni.

Ezt tényleg a pici dönti el, ő tudja, melyik a legkényelmesebb alvópóz neki, ne aggódj emiatt!

2009. szept. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!