Feküdt valakinek haránt a babája?
Figyelt kérdés
27.hétben vagyok-még befordulhat?van valami praktika erre?nem szeretnék császárt-a az előző terhesség sima volt-lehet,hogy most az idegeskedéstől nem fordult be?2013. máj. 6. 10:58
1/6 anonim válasza:
Nekem is haránt feküdt.
Aztán a 32 hetes UH-on mondták,hogy szépen befordult.
Úgy is maradt. 39. héten spontán szültem. :)
Még neked is simán befordulhat,ne stresszelj ezen!
2/6 anonim válasza:
persze, nekem 34 hét körül fordúlt be rendesen...akinek fejvégű a babája annak is fordúlhat utolsó pillanatba is másképpen...
3/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is haránt volt,a 32.hetes UH-n már fejvégűnek látták,szépen be is fordult,bár végül császár lett,mert nem tudott a méretei miatt beilleszkedni :-)
Ne idegeskedj ezen,akár az utolsó napokban is befordulhat,te még messze vagy a szüléshez .Továbi boldog babavárást kívánok!!Tamy
4/6 anonim válasza:
30 hetesen az enyém össze-vissza forog:) Legtöbbször keresztben, vagy popsival lefelé van a kis drága, egyem meg, de remélem, hogy hamarosan befordul a jó irányba, főleg, hogy azt sem tudom mellső fali lepénnyel nem rizikósabb-e egy császár... nekem azt mondták, álljak négykézláb, az segít. Hát nem tudom segít-e, de próbálkozok, habár néha kicsit kezdem hülyének érezni magam :)
5/6 anonim válasza:
Nekem a 28. héten fordult be harántból, aztán úgy is maradt. Anyum elmondása szerint, utolsó előtti nap fordultam be, másnapra volt kiírva császárra, de én rendes voltam, nem hagytam hogy összevagdossák. :) Még simán befordulhat
6/6 A kérdező kommentje:
köszi lányok
2013. máj. 7. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!