Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen munkákat végezhetnék...

Milyen munkákat végezhetnék terhesen?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, most érettségizek, barátommal össze fogunk költözni, de ehhez nekem is dolgoznom kell. 19 L
2013. máj. 5. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Végzettség es tapasztalat nelkul, pláne terhesen esélyed nincs munkát találni.
2013. máj. 5. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Dolgozz nyáron,költözzetek össze. Szeptembertől tanulj egy szakmát. Utána mehetsz dolgozni.
2013. máj. 5. 08:33
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem sincs sok esélyed így...
2013. máj. 5. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Terhesen olyat, aminél lehetőleg nem kell nehezet cipelni, sokat állni vagy vegyi anyagokat belélegezni.
2013. máj. 5. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Lehet lepontozni, de attól még igazam van. Igen, vmi könnyű munka kellene, ahol nincsenek vegyi anygok, nem megerőltető... De könyörgöm, mire vége az érettséginek, július lesz. Diákmunkát (ha marad diák, mert én is egyetem mellett szültem, 2-szer is) nyáron nehéz találni, mert mindenkii ilyenkor akar, mellesleg ugye később az nem számít bele a gyedbe, tehát csak a gyest kapja majd. 0 tapasztalattal, terhesen sehova nem fogják felvenni. Esetleg feketén tud munkát vállalni, de az sem sokat számít a későbbiekre nézve...
2013. máj. 5. 09:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2!

Ajanlj mar egy munkat, ahova pont egy 19 eves, tapasztalat es vegzettseg enlkuli terhes not keresnek!

2013. máj. 5. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
20%
2 es vok! Úgy értettem, h majd ha meglesz a szakmája,és abban elhelyezkedik, hogyha persze szerencséje lesz :)
2013. máj. 5. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
19 évesen szülni? OMG! Hová sietnek ezek a lányok??? 36 vagyok, most lesz a második gyermekem, és frankón nem vagyok lekésve semmiről. Sőt!
2013. máj. 5. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyetemen passzív féléven voltam, így diákmelót tudtam vállalni. én a nyugdíjfolyósítóban dolgoztam az irattárban. januárban még ott voltam, utána kiiratkoztam az egyetemrõl így diákmelót sem tudtam vállalni. de végülis ekkor már nem is akartam dolgozni, mert április közepére voltam kiírva.
2013. máj. 5. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!