Beadatod az (H1N1) influenza elleni védőoltást?
Szia!
Én elhiszem, hogy még a markáns véleménnyel bíró szülők is elbizonytalanodnak attól, hogy non-stop ez megy a médiában, de nem lehet használni a keresőt? Minden áldott nap, legalább három kérdés van a h1n1-el kapcsolatban, az arra érkezett válaszokból nagyon-nagyon sok nézőpontot megismerhet az ember. Sokkal szélesebb képet kapsz, ha elkezded végigolvasgatni őket.
Én 35 hetes kismama vagyok, a lányom másfél éves. Mi arra jutottunk a háziorvossal, hogy a gyereket és engem semmiképpen nem oltjuk be, a férjem még vacilál, de valószínűleg ő sem kér az oltásból.
A dokink nemrég volt (gondolom, hogy kötelező) fejtágításon ezzel kapcsolatban és ott sem javasolták a kismamáknak a védőoltást.
Nem semmiképp. Terheseken még nem is tesztelték.
A másik pedig, hogy egy mesterségesen előállított vírusról van szó. Szándékosan akarják tönkretenni az emberek egészségét. Ebből egyedül a gyógyszergyárak járnának jól.
Nem.
Aleovera gél, C vitamin, Hipp natal, Biopton-fényterápia - ezekkel erősítjük az immunrendszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!