Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derekfajas, medencecsontfajas,...

Derekfajas, medencecsontfajas, terdfajas - most kezdodott es hat valahogy nem mulik, ez mar igy lesz a vegeig? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
32. hetben levo kismami
2009. szept. 28. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet sokat híztál? Ha a térded fáj akkor túlterhelt az izületed. Nekem reggelre van piszok csipőizületfájásom, van rajtam 8kg és mind a hasamon.... talán ezért... Én is a 32. hétben vagyok és egy hete fáj ennyire, csak remélem hogy nem tart majd örökké és ez csak valami átmeneti állapot :-)
2009. szept. 28. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

31 hetes vagyok és fáj a térdem ha legugolok, alig bírok felálni. Éjszaka ki akar szakadni a csípőm. A doki szerint normális és meg is marad végig,de rosszabb is lehet. Ez van, kibírjuk! :)

Boldog babavárást!

2009. szept. 29. 07:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Eddig 21kg-am vagyok tobb mint 8 honappal ezelott

:-(

Pedig a cukor miatt dietaznom is kell.

Valoszinuleg a suly miatt van akkor, de hat meg van vissza 7-8 het elvileg, igy eleg nehez mar.

Az a medencecsontfajas pedig olyan, mintha fellazult volna az izulet mar most.

Ha nem lettem volna veszelyeztetett, akkor tudtam volna tornazni, de hat a 9. hettol csak pihenesre voltam utalva igy szornyen sok kilo jott fel, meg eletemben nem voltam ekkora :-(

Na jo, kibirom, baba ugral a pocimban, minden oke :-)

2009. szept. 29. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!