BFM kérdése:
18. heti genetikai UH a Magzati Diagnosztikai Központban mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
A 12.hetesen ott voltam és integrált teszttel együtt az UH 25.000 Ft volt, de ebben ugye van 2 vérvétel.
A sima 18hetes genetikai UH mennyibe kerül? Találtam 2008-as árat az 10.000 ft-ot írt, mostanában volt vki? Előre is köszi!
2013. máj. 4. 12:15
1/5 anonim válasza:
Szia!12.000.- Ft, ha kérsz DVD felvételt akkor + 2.000.- Ft.
Jó babavárást :)!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :))) dvdt kaptam a 12hetesen is de akkor benne volt az árban... :/
2013. máj. 5. 16:13
3/5 anonim válasza:
Tudom, lehet, úgy vannak vele, hogy a 25.000.- Ft-ba belefér egy DVD.... Mikor mész, hányadik hètbem vagytok? Mi jövő hét után megyünk.
4/5 A kérdező kommentje:
17-én megyünk, akkor leszek 18+3, ma vagyok kerek 17. :)
2013. máj. 7. 09:21
5/5 anonim válasza:
Most voltam nemrég, 19.000 Ft volt, pendriveon adták a felvételt és lefűzve a vizsgálat közben készült képeket.
Nekem megérte, igazán részletesen átnézték a babát és közben folyamatosan mondták mit látunk, mi hogy működik.
Tökéletesen megnyugodva távoztunk, biztos vagyok benne, hogy minden valóban rendben van és nem siklottak át semmi felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!