Pécsiek! Dr. Hánzli Jánoshoz jár valaki? Jó orvos?
Szia! Én hozzá jártam. Én személy szerint elégedett voltam vele. Az igaz, hogy sokaknak mogorvának tűnhet, de nekem semmi bajom nem volt vele, mindig normálisan érdeklődött, hogy mi van velem, a kérdéseimre is rendesen válaszolt.
Ha valami nem pont nőgyógyászati kérdésed van, akkor azt a védőnőddel tudod megbeszélni, a doki csak bekukkant :) meg beutalókat ad, az eredményeket nézi meg, ilyenek. Szerintem erre ő tökéletes.
Akinek viszon bűbáj pofa doki kell és esetleg magára veszi a visszafogott (néha mogorvának tűnő) stílust, az szerintem ne menjen hozzá. :) Bár ez szerintem függ attól is, h ki milyen vele. Én mosolygós vagyok, velem mosolygós volt. De volt ismerősöm, aki nem ilyen, azzal más volt. Szülsét is vállal, nagyon profi, hallottam erről. :) (Én Bp-n szültem, utolsó hónapban költöztünk el Pécsről, addig Hánzlihoz jártam)
Banót nem ajánlom. Aranyosnak tűnhet elsőre , de volt, h sírva jöttem ki tőle, barátnőm hozzá járt, ő szülést nem is vállal és fizetős, őt is megríkatta, pedig még fizetett is.
Illetve akit még dícsérnek, ő a Panka doktor úr. Ő is vezet le szülést.
Szerintem próbáld meg a Hánzlit, aztán kiderül, beválik-e.
Bármikor válthatsz orvost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!