4d-re mikor érdemes leginkább menni?
Nekem azt mondta a doki, hogy a 26. hétnél hamarabb nem érdemes. Akkor már teljesen emberi formája van, és amilyen akkor olyan lesz mikor meglátod is. :)
31km
"Amennyiben meg szeretnénk örökíteni a magzatunkat, erre a legcélszerűbb a 2O-25. hét között sort keríteni, mert ilyenkor a baba már elég nagy és mozgékony, de nem annyira nagy, hogy kilógjon a képernyőből. A későbbi felvételeken már nem kapunk teljes képet a pocaklakóról, csak egy nagy fejecske, popsi vagy kezek-lábak jelennek meg külön-külön."
Az előbbit a www.maternet.hu szülésfelkészítő tanfolyamból idéztem neked, hátha hasznos :)
Mi 3-szor voltunk. Az első kettőn azért, ha baj lenne a babával, még az elején derüljön ki (14., 19.hét). Élménynek nem annyira nevezném, még akkor túl pici a baba, hogy bármit is láss belőle. Mármint élmény, persze, mert a babád, de akkor még nagyon pici és csupa csont az egész. Előnye, hogy belefér az egész baba a képbe.
A harmadikon a 27.héten voltunk, az igazi babamozi volt, már jó husis kisbabát láttunk :) Akkor már nem fért bele az egész baba a képbe, csak külön-külön. Nekem ez volt a legjobb élmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!