Mi lehet ez a hang?

Figyelt kérdés
11 hetes vagyok. Van egy magzati szivhang hallgatom, megprobaltam bemerni a babat, de nem sikerult eddig. Viszont 2 hete mar hallok valami eleg kulonos zakatolo hangot. Megneztem megannyi youtube-os szivhangot, de egyikhez se hasonlit. Utemre nagyon gyors, olyan, mint a baba szivverese. De nem hasonlithato ahhoz. 2. baba, elsovel 11 hetesen sikerult par masodpercre befognom a szivhangot, es annak teljesen mas hangja van. Amit most hallok, tuti, hogy nem a hasi utoerem, azt is megtalaltam par helyen, es az fele olyan gyors, mint ez a zakatolas, de tenyleg olyan, mint a vonatzakatolas. Van, mikor eleg hangosan be tudom fogni, van, mikor eleg halkan. Megis az en veraramlasom lenne, de ilyen gyors?
2013. máj. 3. 16:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
1-2 het mulva UH:D Jo lett volna elotte megnyugodni:( Azonkivul anyosnak anyaknapjan akartuk elmondani, hat nem tudom, elmondjam e.
2013. máj. 4. 18:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos kizart, hogy a babat hallottam. Elromlott a jobbik fulhallgatom, egy masikat kellett hasznalnom, de ez olyan halk, hogy kicsit bele kellett jobban nyomnom a hallojaratomba. Veletlen elnyomtam, s amit hallottam, az utemre megegyezett azzal, amit lenn hallok a szemeremdombom legaljan. Igaz, ott tisztabb, hangosabb. De tok olyan. Szoval nem a baba, de ereztem en, tudtam, hogy nem lehet az. Elmegyek, veszek egy uj fulhallgatot ma, ha azzal se sikerul, akkor megprobalom hangfalra kotni a kutyut, az erosebb, hallottam mar olyanrol, hogy hangfallal kierositve halkan lehetett hallani, fulhallgatoval meg tul gyenge volt. Lanyomat kabe ilyen idosen mertem be, tudom, hogy a 12 hetes uh elott kabe egy hettel volt, tudom, fugg a fekvestol, de mivel ot befogtam ilyen idosen, talan van esely, hogy ot is befogom.
2013. máj. 5. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!