11 hetes vagyok. Van egy magzati szivhang hallgatom, megprobaltam bemerni a babat, de nem sikerult eddig. Viszont 2 hete mar hallok valami eleg kulonos zakatolo hangot. Megneztem megannyi youtube-os szivhangot, de egyikhez se hasonlit. Utemre nagyon gyors, olyan, mint a baba szivverese. De nem hasonlithato ahhoz. 2. baba, elsovel 11 hetesen sikerult par masodpercre befognom a szivhangot, es annak teljesen mas hangja van. Amit most hallok, tuti, hogy nem a hasi utoerem, azt is megtalaltam par helyen, es az fele olyan gyors, mint ez a zakatolas, de tenyleg olyan, mint a vonatzakatolas. Van, mikor eleg hangosan be tudom fogni, van, mikor eleg halkan. Megis az en veraramlasom lenne, de ilyen gyors?
Hol kene hallanom? Mert csak a szemeremdombomon hallom, es a videokba mind azt mutatjak, hogy nem a szemeremdombon, hanem folotte keresgelnek, de en ott nem talalok semmit. Tobbnyire a jobb oldalon hallom jobban. Arra gondoltam, hogy talan a folyadek aramlasa, mert ott van ugye a holyagom is, nem lehet, hogy az az? De ami erdekes, hogy egyik videoban se hallottam ilyen hangot, mondjuk hozza kell tenni, hogy senkit nem lattam ott keresgelni.
2013. máj. 3. 16:44
3/12 anonim válasza:
Szió!
Tudom,nehéz várni, de érdemes hidd el!
Nekem is van AngelSounds készülékem, én 18 hete azaz 1 hete vásároltam meg.
Szerintem a 14. héttől lehet egyértelműen hallani, lehet előbb is de az a ritkább! Nem mindegy hol helyezkedik el a picike!
A hasadban annyi minden van a picin kívül, ami fura hangokat ad, hogy csak na.
Én is ma majdnem frászt kaptam, tegnap a másik oldalon volt a picim, ma meg már a jobb oldalon volt.
Már nem nagyon van szükségem a készülékre, hiszen érzem a rúgdosásokat:)
19hkm
2013. máj. 3. 18:00
4/12 A kérdező kommentje:
Azert aggodom ennyire, mert Angliaban elek, itt csak 12. hetet betoltve van az elso uh, a 2., s egyben az utolso 20 hetesen. Itt a meg nem szuletett babak joforman nem ernek nekik semmit. 8. hetet vegig barnaztam, igaz, fajdalom nelkul,es minden nap csak egy potty volt. Aztan 1 het kihagyas, s 10. heten megin barnaztam 3 napot. Meg egy het kihagyas, s a 11. heten tegnapelott, tegnap es ma is barnaztam, de ahogy a napok teltek, mindig egyre kevesebbnek nezett ki. Ma mar tenyleg alig eszreveheto volt. Es nem csak barna, hanem pirosas is volt nemely napokon. Mindez fajdalom nelkul. Csak remenykedni tudok, hogy azok koze tartozok, akiknek ez normalis, es semmi jelentossege nincs. Elso babammal nem volt ilyen. Teljesen kesz vagyok mar. Jovo het utani keddre van uh idopontom, akkor mar majdnem 13 hetes leszek.
2013. máj. 3. 18:21
5/12 A kérdező kommentje:
Ja es persze nem vizsgalnak meg, csak ha omlik beloled a ver, de azt ugye nem hazudhatom, mert annak mutatkoznia kene.
2013. máj. 3. 18:23
6/12 anonim válasza:
Hat ne haragudj,de megvizsgalnak akkor is ha barnazol!En is barnaztam,es a korhazat hivtam(nem a midwifeot!!) es rogton behivtak az early pregnancy unitra.Azt si mondhattad volna nekik h elenk piros ver is folyik..nem szabad rajuk "hallgatni",ha a korhazban azt is mondjak hogy nem fogadnak ott akkor megkoszonod,es lerakod..Mi december 26.an hivtuk a korhazat mert vereztem 6 hetesen (nem omlott,de torlesnel latszodott a ver) es azt mondtak h mivel kicsi terhesseg ezert nem szukseges a vizsgalat..De mi bementunk mivel mar volt 2 vetelesem.Es bent a korhazban mivel mar ott voltunk es ketsegbe voltunk esve,nem kuldtek el minket,megvizsgaltak.Probald meg te is a korhazban mert ez nem jatek..Remelm minden rendben lesz!24 "skot" khm
2013. máj. 3. 20:46
7/12 anonim válasza:
Nekem a barátnőmet csak 20 hetesen voltak hajlandók megvizsgálni, Angliai a lány, mint Te. Tényleg nem valami jó ott az eü.
2013. máj. 3. 21:55
8/12 anonim válasza:
Halottam h skot kismamanak(18 hetes) a midwife-ja telefonalt(pont ott ultem es a rogzito kapcsolt be..)es azt mondta hogy nagyon eros voros verzese van,es hogy sezretne neki idopontot kerni...En ezen nagyon kiakadtam..:O Mert a midwife ker idopontot,mert nem megy be valaki a korhazba ha ilyen problemaja van?:( Fel nem foghatom...:(
2013. máj. 4. 01:42
9/12 A kérdező kommentje:
Megprobaltam hazudni nekik. Felhivtam a korhazat es mondtam, hogy gorcsoltem es volt verzesem. Egybol kerdeztek, hogy mennyi. Sokat nem mertem hazudni, mert feltem, hogy le tudjak ellenorizni. Azt mondtam nekik, hogy egy kis betetnyi volt. Erre azt mondtak, hogy ha folytatodik, akkor menjek be, s vigyem be mintanak a betetet, hogy meg tudjak vizsgalni, hogy az vetelesbol eredo e. (darabos esetleg) Mivel kulfoldi vagyok, esetleg nem jol irom korul, legjobb lesz, ha beviszem....hat mit vittem volna be? Igy nem vizsgaltak meg. Lehet, hogy Skociaban mashogy van, lehet, hogy Anglian belul mas megyebe, mas varosba, mas korhazba mashogy van, itt igy volt.
2013. máj. 4. 07:45
10/12 anonim válasza:
Nekem a dokim a 13. héten mutatta meg a szívhangfigyelővel a baba szívverését (típusát nem tudom). Pont a szeméremcsontom fölé helyezte és elég erősen nyomta (nem fájdalmasan), és így nagyon-nagyon halkan hallottam a szívverését, szó szerint rátapasztottam a hangszórót a fülemre.
Szerintem várj még 1-2 hete és akkor megtalálod :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!