Miért árt a step aerobik?
A rázkódás miatt nem jó állítólag.
De ha valaki tudja helyesen csinálni a step aerobikot és tényleg nem gyors a tempó, akkor szerintem lehet, ha bevállalod. Én már nem mertem járni, bár direkt rákérdeztem az oktatónál, hogy ha babás leszek, járhatok e még. Ő persze nem orvos, de annyit mondott, hogy most köszönt el egy 5 hónapos kismamitól.
Órán én is láttam, hogy néha a stepet nem használta a koreográfiára, hanem tényleg csak lépegetett a földön. Ezzel pihent.
Ennek ellenére én nem mertem járni az első 12 hétben, mert örültem, hogy végre jött a bébi, utána meg már azért nem, mert már növögetett a pocim. Később pedig tényleg nem ajánlják az ugrálós, rázkódós sportokat.
Ja, meg a másik. Én sokat jártam stepre, több évig, nagyon szerettem, de egyszer valahogy olyan rosszul léptem, hogy a step felfordult, én meg a kezemre estem. Nem lett komoly baj, de pár hétig alig tudtam mozgatni a karom. Babásan főleg nem szerencsés elesni. Na nem azért, mert annyira bénáznánk, hanem az egyensúlyérzék is megváltozik.
De ha kezdő stepre jársz, vagy esetleg nem is stepóra, csak az erősítésekhez használjátok, sztem amíg jólesik, és bírod járj. De én azért megbeszélném a dokimmal!!!
31 hetes kismami
A kérdésedre válaszolva, hogy miért árt? Ezt nem tudom, de gondolom a rázkódás miatt. Minthogy ugrálókötelezni sem jó terhesen. Legalábbis nekem a dokim a rázkódást mondta, hogy arra figyeljek, hogy ne olyan mozgást válasszak.
Képzeld magad a bébi helyébe... szegény...
De nekünk már évek óta úgy tartják a steperobik órákat, hogy ne ugráljunk, hanem lépjünk. Nem mindegy, hogy milyen az oktatód.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!